Tentativă eşuată de mituire a unui jandarm pentru a permite intrarea peste rând la un ghişeu de la Permise Auto

Tentativă eşuată
de mituire a unui jandarm pentru a permite intrarea peste rând la un ghişeu de
la Permise Auto

Un individ a încercat să mituiască un jandarm. FOTO www.ziaruldepenet.ro

Un individ i-a dat un dosar unui jandarm, în interiorul căreia se afla o sumă de bani, pentru a-i permite intrare peste rând la un ghişeu de la Permise Auto. Jandarmul a anunţat imediat superiorii şi procurorii, dând declaraţii la Parchet despre cele întâmplate.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ieri, în perimetrul de la Iulius Mall Suceava, în zona unde îşi desfăşoară activitatea Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Suceava a avut loc un incident ce a avut în prim plan un jandarm. Acesta ar fi fost momit cu o sumă de bani, conform unor surse cu 200 de lei, pentru a-i permite unui individ intrarea peste rând la un ghişeu de la Permise Auto.

„A fost un incident în afara instituţiei noastre. Un cetăţean a abordat un jandarm care asigura ordinea în interiorul sălii destinate publicului. Jandarmului i s-a cerut să i se faciliteze intrarea mai rapidă la ghişeul de înmatriculări. Jandarmul a descoperit că în dosarul respectiv era o sumă de bani, pentru plata contravalorii serviciilor de înmatriculare. Jandarmul a raportat situaţia şefilor săi, care au sesizat Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava. Nu cunosc mai multe amănunte, ceea ce s-a întâmplat s-a petrecut în afara instituţiei noastre, pe holurile de la Mall”, a transmis şeful Serviciului de Permise Auto Suceava, comisarul şef Radu Obreja.

El a acceptat că „este posibil să fi fost un terţ, iar jandarmul să fi procedat corect , informându-şi şefii. Persoana respectivă a fost preluată de superiorii săi din cadrul Jandarmeriei judeţene şi a fost dusă pentru audieri la Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava”.

Din partea Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Suceava a venit confirmarea că un lucrător a unităţii a fost preluat şi condus la Parchet pentru audieri, spunându-se doar că o persoană, profitând de faptul că un jandarm ar fi fost dispus să preia un dosar din partea unui solicitant la unul dintre ghişeele Serviciului de Permise Auto, a fost luat de către un reprezentant al Parchetului de pe lângă Tribunalului Suceava, pentru audieri.

Prim – procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, Lucian Stănescu, a confirmat de asemenea evenimentul, arătând că în această cauză jandarmul care asigura paza la cozile de la ghişeele Serviciului de Pemise Auto Suceava are calitatea de martor denunţător, fără a oferi detalii despre persoana care a încercat să îl mituiasă pentru a intra, peste rând la coada formată încă de la primele ore ale dimineţii.

Alte ştiri pe această temă:

Închisoare cu suspendare şi muncă în folosul comunităţii pentru mituirea unui poliţist din Dolj

Rechizitoriu DNA: Banii pentru mituirea unui director de la Loteria Română au fost înmânaţi pe stradă destinatarului

Trimis în judecată pentru mituirea vicepreşedintelui Agenţiei Naţionale a Medicamentului

citeste totul despre: