Tatăl care şi-a bătut cu nemărginită cruzime fiul de numai 7 ani: „Nu învaţă, nu ascultă, am clacat“

Tatăl care şi-a bătut cu nemărginită cruzime
fiul de numai 7 ani: „Nu învaţă, nu ascultă, am clacat“

Marius Matei FOTO: monitorulsv.ro

Marius Matei a explicat ce l-a determinat să îşi piardă cumpătul şi să verse o ploaie de lovituri asupra fiului său în vârstă de 7 ani. Bărbatul a fost eliberat din arest, unde a stat 24 de ore.

Ştiri pe aceeaşi temă

Marius Matei, de 48 de ani, din comuna Frumosu a judeţului Suceava, a fost eliberat din arest unde a stat 24 de ore, după ce şi-a bătut fiul de 7 ani. 

Cumplita scenă de violenţă  a fost filmată de fiul cel mare al bărbatului în vârstă de 15 ani. Filmarea a ajuns la autorităţi, urmând apoi o anchetă.

În seara zilei de miercuri, 10 februarie, când a fost pus în libertate, Marius Matei a declarat pentru presa locală că regretă că şi-a bătut copilul, explicând că a clacat pur şi simplu pentru că învăţătoarea băiatului, directoarea şcolii şi asistentul social din cadrul primăriei i-au spus că micuţul este obraznic şi nu învaţă.

„Regret cele ce s-au întâmplat. Îmi pare rău. Mi-am dat seama că nu trebuia să reacţionez aşa la presiunea făcută. Din cauza presiunilor exercitate de către cineva, respectiv, doamna învăţătoare, doamna director, doamna asistentă care este în cadrul primăriei. Îmi spuneau că copilul nu învaţă, că nu ascultă, că-i obraznic şi am clacat. Pe baza nervozităţii. Cu toate că nu trebuia să fac. Acum îmi dau şi eu seama”, a declarat Marius Matei, potivit ziardesuceava.ro.

Pe de altă parte, bărbatul susţine că fiul său cel mare l-a filmat pentru că a vrut să se răzbune pe el. Băiatul de 15 ani ar consuma băuturi alcoolice şi s-ar manifesta violent. Adolescentul le-a spus, la rândul său, poliţiştilor că a fost victima abuzurilor tatălui său. Bărbatul neagă însă că şi-ar fi bătut copiii în alte situaţii.

Totodată, Marius Matei a dat de înţeles că, la un moment dat, a devenit victima fiicei sale vitrege pe care a violat-o timp de trei luni, în 2013, de faţă cu fraţii fetei. Copila de 14 ani l-ar fi şantajat - susţine el.

Vă amintim că suceveanul a fost condamnat la 8 ani de puşcărie cu executare, pentru că şi-a violat fiica minoră. Faptele au fost comise în 2013. Marius Matei a executat mai puţin de 6 ani din pedeapsă, fiind eliberat în 2019 în baza recursului compensatoriu. După ce a părăsit puşcăria, bărbatul s-a întors acasă, unde mama copiilor l-a primit cu braţele deschise. 

Femeia nu şi-a crezut fiica atunci când aceasta i-a spus că a fost abuzată sexual. În plus, mama copiilor a fost de faţă când băiatul de 7 ani a fost bătut de tatăl său. Ea apare în filmare, stând pe scaun, fumând. Mama nu a reacţionat ca să îşi salveze copilul din mâinile tatălui fioros, dimpotrivă, pare să se amuze de întreaga scenă

În prezent, trei dintre cei 4 copii ai cuplului sunt în grija Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului. Marius Matei şi mama copiilor riscă să fie decăzuţi din drepturile părinteşti.  

Vă recomandăm să citiţi şi: 

Mascaţii au descins la sediul Apelor Române din Iaşi. Se fac percheziţii la instituţia condusă de „animalul politic” Petru Avram

Prima reacţie a liderului AUR acuzat într-un dosar de proxenetism. „E o gravă confuzie, mă declar public nevinovată”

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările