Tânărul filmat când îşi biciuia iubita, o fată de 15 ani, a ajuns în arest. IPJ Suceava: „În premieră, a fost reţinut un agresor fără plângere“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: captură de pe înregistrarea video publicată pe YouTube
FOTO: captură de pe înregistrarea video publicată pe YouTube

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ) Suceava, Ionuţ Epureanu, a scris pe contul său de Facebook că în premieră în România a fost reţinut un bărbat care şi-a bătut concubina, fără să existe plângere prealabilă. Victima, o tânără de 15 ani, însărcinată în cinci luni, şi mama acesteia, care a asistat la scena de groază, au refuzat să depună plângere împotriva agresorului.

Tânărul de 19 ani, care a îngrozit o ţară întreagă după ce şi-a biciuit iubita însărcinată în cinci luni, iar apoi i-a cerut să bage mâna în cărbuni încinşi, a fost reţinut de Poliţie pentru 24 de ore. Asta chiar dacă nici victima, şi nici mama acesteia nu au vrut să depună plângere împotriva agresorului, pe motiv că agresiunea n-a fost reală, ci a fost o glumă.

Tânărul a fost filmat de mama fetei în timp ce-şi agresa şi umilea iubita minoră, iar imaginile au fost publicate pe YouTube.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, Ionuţ Epureanu, a scris pe contul său de Facebook, după reţinerea agresorului, că simte o satisfacţie profesională.

”Nu găsesc cuvintele necesare, şi nici pe cele potrivite pentru a exprima o satisfacţie profesională a mea şi a colegilor mei. Acum vreo 2 ore, în arestul IPJ Suceava a ajuns un tânăr de 19 ani, din comuna Horodnic de Sus, care şi-a maltratat concubina de 15 ani, însărcinată în 5 luni. Cu siguranţă nu e un motiv pentru a jubila. Lipsirea de libertate a unui om, chiar şi în condiţiile legii, nu poate fi considerată o reuşită. Astăzi, însă, la Suceava am arătat tuturor că dacă vrem putem să ajutăm la schimbarea în mod pozitiv a unor destine. (...) Astăzi, poliţiştii suceveni au realizat o premieră. Au dispus reţinerea unui agresor în lipsa unei plângeri prealabile, dar asigurând un probatoriu solid. Astăzi, poliţiştii suceveni au arătat că se poate. Au arătat că pot aduce liniştea şi pot asigura dezvoltarea normală a unor oameni. Au aratat că sunt parte a legii şi că au capacitatea şi puterea de a aplica legea şi de a-i pedepsi pe cei care o încalcă!”, a scris Epureanu.

Agresorul urmează să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă


 

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite