O tânără de 35 de ani a murit după o partidă de sex cu un vecin

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O tânără de 35 de ani din comuna suceveană Stulpicani a murit la scurt timpă după o partidă de sex cu un vecin. Poliţiştii au deschis un dosar de moarte suspectă.

Moartea subită a unei tinere de 35 de ani a pus pe jar criminaliştii suceveni. Tânăra a fost găsită fără suflare, miercuri, în faţa uşii unui vecin.

Luat la întrebări, bărbatul a mărturisit că marţi seară femeia a venit în vizită la el acasă. Cei doi au consumat băuturi alcoolice şi apoi au întreţinut relaţii sexuale.

Bărbatul se jură că tânăra a plecat acasă în jurul orei 3.00, iar el a adormit. El spune că miercuri dimineaţă, când a ieşit din casă, a văzut că tânăra era căzută în faţa uşii. Femeia era deja moartă.

Din primele verificări criminaliştii au constatat că trupul tinerei nu prezenta urma de violenţă. Cauza exactă a morţii va fi stabilită de medicii legişti. Între timp, poliţiştii au clasat cazul drept moarte suspectă.

Alte ştiri din Suceava:

REZULTATE BAC 2014 SUCEAVA Mediile finale de la Bacalaureat 2014 se publică pe EDU.RO

Comisarul Răzvan Andreica, anchetat pentru abuz în serviciu şi fals în declaraţii, a fost trecut la muncă de secretariat

BAC 2014 SUCEAVA. 1505 contestaţii au fost depuse de candidaţii suceveni

EXCLUSIV VIDEO Fata din Suceava care a adus fericire pe toată planeta. Cele 15 secrete ale vieţii

Şeful Poliţiei Fălticeni, trimis în judecată pentru că a vrut să-l scape de dosar penal pe un afacerist abonat la contracte cu CJ Suceava

ADMITERE LICEU 2014 SUCEAVA Topul liceelor după mediile de admitere din 2013. Cel mai bun liceu: Colegiul Naţional „Petru Rareş“, din Suceava

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite