Circa 500 de suceveni se plimbă prin oraş în semn de protest faţă de guvernul Dăncilă

Circa 500 de suceveni se plimbă prin oraş în semn de protest faţă de guvernul Dăncilă

Sucevenii au ieşit în stradă în seara aceasta. FOTO Dănuţ Zuzeac

Sucevenii s-au mobilizat pe Facebook şi au ieşit în stradă, începând cu ora 18.00, în centrul oraşului în faţa Prefecturii Judeţului Suceava.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE 20.00: Circa 500 de suceveni se plimbă prin oraş în protest faţă de guvernul Dăncilă.

UPDATE 18.25: Circa 150 de suceveni s-au adunat în faţa Prefecturii. Aceştia sunt "înarmaţi" cu însemne anti-PSD şi au la ei tricolorul.

„Sucevenii ies în stradă în faţa Prefecturii la ora 18:00 şi sprijină protestul iniţiat de românii din Diaspora care va avea loc pe 10 august în Piaţa Victoriei din Bucureşti!

Cerem demisia Guvernului condus de incompetenta Dăncilă!

Spunem un NU hotărât legilor menite să submineze independenţa justiţiei, modificărilor propuse şi votate pentru Codul Penal şi Codul de Procedură Penală şi cerem revizuirea poziţiilor adoptate, în vederea punerii în acord a prevederilor respective cu opiniile exprimate de profesionişti, cu menţiunile primite din partea Uniunii Europene, precum şi cu bunul-simţ, o noţiune prea rar utilizată de coaliţia de la putere.

Menţionăm faptul că solidaritatea noastră vizează un protest paşnic, non-violent, subliniind faptul că scopul nu scuză mijloacele, iar lupta pentru valorile pe care le promovăm trebuie dusă respectând principiile a căror aplicare o cerem. Ne delimităm de orice abatere, de orice tip de acţiune menită să lezeze esenţa lucrurilor pentru care protestăm şi nu încurajăm violenţa, fie ea fizică sau verbală.

România nu este o ţară a corupţilor, a incompetenţei sau a infractorilor, ci este ţara noastră, a celor care ne dorim un viitor mai bun, transparenţă, demnitate, corectitudine şi verticalitate. Cu toate că drumul pe care îl avem în faţă nu este unul scurt sau uşor, vom merge până la capăt şi vom câştiga. Dacă am învăţat ceva până acum, este exact faptul că binele învinge. România nu va fi o excepţie.

Ne vedem în stradă!”, se arată în descrierea evenimentului „Suceava: Alături de Diaspora în 10 august!”

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările