Suceveanul acuzat de jafuri armate în Austria, extrădat de pe patul de spital

Suceveanul acuzat de jafuri armate în Austria, extrădat de pe patul de spital

Vasile Puşcaşu a fost arest de polițiști

Suceveanul pe care austriecii îl acuză de comiterea a două jafuri armate în zilele de 1 şi 7 aprilie 2005 a fost trimis la Bucureşti în vederea extrădării.

Ştiri pe aceeaşi temă

Vasilică Puşcaşu a fost luat miercuri seară din Spitalul Judeţean Suceava, acolo unde era internat de mai multe săptămâni, şi transportat la sediul Institutului de Medicină Legală „Mina Minovici".

Afaceristul Vasile Pușcașu, săltat de mascați în baza unui mandat european de arestare

Joi dimineaţă, Puşcaşu a fost transferat la Aeroportul Otopeni de unde va fi preluat de austrieci. Iniţial, suceveanului i s-au pus cătuşele la ieşirea din salon, dar ulterior, pe drumul spre Bucureşti, a fost transportat doar cu paza lucrătorilor forţelor de intervenţie specială ale Poliţiei.

În cazul lui Vasilică Puşcaşu s-a decis predarea către austrieci atât de Curtea de Apel Suceava, cât şi de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie în baza unui mandat european de arestare emis la începutul lunii ianuarie 2012 de Parchetul din Wiener-Neustadt, Austria Inferioară.

Intră pe suceava.adevarul.ro pentru a afla ce decid magistraţii.Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările