Suceava: Sucevenii vor călca în picioare aproape un milion de euro

Suceava: Sucevenii vor călca în picioare aproape un milion de euro

Suceava: Sucevenii vor călca în picioare aproape un milion de euro

Firma Symmetrica şi-a adjudecat contractul pentru pavelarea trotuarelor din Suceava, în urma unei licitaţii.

Lucrările de reparaţie şi modernizare a trotuarelor din municipiul Suceava au fost încredinţate firmei Symmetrica SRL Vereşti în urma unei licitaţii, organizate la finele lunii trecute, la care au participat patru firme şi asociaţii de firme. 

Contractul are o valoare de aproape un milion de euro şi pentru el au licitat şi firmele SC CF Iaşi, SC IBF pavimente SRL Marginea şi SC Garden Center Grup, asociată cu Eco Horticultura SRL Bucureşti.

Câştigătorul licitaţiei a fost anunţat ieri de primarul Ion Lungu, în urma analizei ofertelor şi a punctajelor obţinute în baza condiţiilor impuse – dotare tehnică şi perioada de garanţie.

“A câştigat licitaţia firma Symmetrica deoarece a ofertat preţuri cam la 60% din valoarea celorlalte oferte făcute. De asemenea, foarte importantă este perioada de garanţie, de 60 de luni, adică cinci ani”, a spus şeful municipalităţii sucevene. 

Acesta a mai precizat că în perioada următoare va fi stabilită lista de priorităţi cu trotuarele care vor fi reabilitate în acest an.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos: