Atenţie, şoferi! Poliţia Rutieră Suceava a schimbat numărul de înmatriculare al unui autoturism radar neinscripţionat

Atenţie, şoferi! Poliţia Rutieră Suceava a schimbat numărul de înmatriculare al unui autoturism radar neinscripţionat

Numărul de înmatriculare al autoturismului radar neinscripţionat a fost modificat. FOTO: Adevărul

Săptămâna trecută, Poliţia Rutieră Suceava a schimbat numărul de înmatriculare al autoturismului Logan neinscripţionat, dotat cu aparat radar. Noul număr de înmatriculare al autoturismului este SV-11-WMZ.

Ştiri pe aceeaşi temă

Serviciul Poliţiei Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava are în dotare două autoturisme neinscripţionate dotate cu aparat radar, cunoscute deja de cei mai mulţi dintre şoferii suceveni.

Săptămâna trecută însă, Poliţia Rutieră a schimbat numerele de înmatriculare pentru una dintre cele două maşini. După o scurtă perioadă de absenţă de pe şoselele judeţului, autoturismul Dacia Logan, de culoare albă, care avea numărul de înmatriculare SV-09-JNH, a apărut cu alte plăcuţe de înmatriculare. Acum, autoturismul are numărul de înmatriculare SV-11-WMZ.

Şeful Poliţiei Rutiere Suceava, subcomisarul Petru Jucan, a confirmat această informaţie. Ofiţerul a precizat că aparatul radar a fost recent verificat metrologic, şi tot atunci s-a luat decizia privind modificarea numerelor de înmatriculare.

"Am dorit să aducem un element de noutate", a precizat Petru Jucan.

În dotarea Poliţiei Rutiere Suceava se mai află în autoturism Dacia Logan, vişiniu, neiscripţionat, dotat cu aparat radar, cu numărul de înmatriculare SV-12-PFM.

Poliţia Rutieră Suceava mai dispune de 10 autoturisme Dacia Lonan MCV, inscripţionate, dotate cu aparat radar. Allte două autoturisme Dacia Logan, berline, incripţionate, dotate cu aparat radar, se află în dotarea Biroului de Ordine Publică.

Alte ştiri din Suceava:

Senatorul Mihai Neagu s-a înscris în UNPR

VIDEO Dinţi scoşi, bătaie, ameninţări şi înjurături între un comisar de poliţie şi agenţii de pază, la „Cupa Prieteniei”

Armonii de primăvară, de 8 martie, la Casa de Cultură Suceava

CJ Suceava actualizează planul de mobilizare şi lucrează la un buget estimativ pentru pregătirea de război

Un bătrân de 81 de ani a murit asfixiat după ce apartamentul în care locuia a luat foc

Infecţiile cu stafilococul auriu au reizbucnit la Maternitatea Rădăuţi

Prefectul Sucevei, trimis în faţa procurorilor. Florin Sinescu, acuzat de ANI de abuz în serviciu

citeste totul despre: