Suceava: Petrea lui Murgu, eliberat ieri din arest

Suceava: Petrea lui Murgu, eliberat ieri din arest

Suceava: Petrea lui Murgu, eliberat ieri din arest

Tribunalul Suceava a decis ieri punerea în libertate a lui Petru Munteanu, zis Petrea lui Murgu, sigurul din cei patru care l-au sechestrat şi mutilat pe afaceristul Samoil Antemie.

Petru Munteanu este de ieri după amiază în libertate, ca şi Radu Sfichi. Singurii pe numele cărora s-au emis mandate de arestare valabile sunt Vasile Coroamă, cel care i-a împrumutat bani cu camătă lui Samoil Antemie şi “fratele” său, Florin Radu Popescu, cel care l-ar fi ajutat cu adevărat pe Tomuţă în operaţiunea de tăiere a degetului afaceristului dator Samoil Antemie.

 Avocatul Radu Ursu este de părere că punerea în libertate a clientului său este datorată, unor greşeli pe care le-a făcut instanţa rădăuţeană, în condiţiile în care Munteanu, conform rechizitoriului, a fost trimis în judecată doar pentru lipsire de libertate, în vreme ce Radu Sfichi, copărtaş la tăierea degetului lui Samoil Antemie, va fi judecat pentru lipsire de libertate şi vătămare corporală gravă.

 Tomuţă şi Popescanu sunt dispăruţi de la domiciliile lor.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos: