Suceava: Minor arestat după ce a furat bunuri şi bani dintr-un cabinet medical şi un salon de cosmetică

Suceava: Minor arestat după ce a furat bunuri şi bani dintr-un cabinet medical şi un salon de cosmetică

Minorul a fost introdus în arestul Poliţiei. Foto arhivă

L. F., de 17 ani, şi B. L., de 13 ani, au pătruns prin efracţie într-un dispensar şi au sustras două telefoane mobile, în valoare de 150 lei, iar dintr-un salon de cosmetică au sustras suma de 200 lei şi o cameră video, în valoare de 800 lei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ieri, poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei municipiului Fălticeni au identificat doi minori suspecţi de furt.

Ieri noapte, L. F., de 17 ani, şi B. L., de 13 ani, ambii din localitate, au pătruns prin efracţie într-un dispensar din municipiu şi au sustras două telefoane mobile, în valoare de 150 lei, iar dintr-un salon de cosmetică au sustras suma de 200 lei şi o cameră video, în valoare de 800 lei.

Banii sustraşi au fost cheltuiţi de minori într-o sală de jocuri, iar bunurile, respectiv camera video şi telefoanele, au fost recuperate şi restituite părţilor vătămate”, a declarat Gabriel Panţiru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

Faţă de minorul L. F. s-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore pe bază de ordonanţă şi urmează ca în cursul zilei de azi să fie prezentat Judecătoriei Fălticeni cu propunere de arestare preventivă. Acesta a fost introdus în arestul IPJ Suceava.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările