Studentul care şi-a ucis tatăl înainte de Crăciun din cauza unui fete a fost condamnat la închisoare

Studentul
care şi-a ucis tatăl înainte de Crăciun din cauza
unui fete a fost condamnat la închisoare

Raul Chiforescu a fost condamnat la închisoare pentru crimă. FOTO: stirisuceava.net

Procesul în care a fost judecat Raul Chiforescu, din judeţul Suceava, s-a desfăşurat într-un timp foarten scurt, pentru că băiatul şi-a recunoscut fapta încă de la început. Curtea de Apel Suceava s-a pronunţat în acest caz după opt luni de la comiterea crimei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Curtea de Apel Suceava s-a pronunţat în cazul lui Raul Chiforescu, tânărul de 20 de ani, din Dorna Candrenilor, care şi-a ucis tatăl înainte de Crăciun cu o singură lovitură de cuţit. El a fost condamnat definitiv la 6 ani şi 8 luni de închisoare.

Tragedia s-a produs la sfârşitul anului 2018, înainte de Crăciun, când Raul venise acasă pentru a petrece sărbătorile de iarnă împreună cu părinţii săi. Pe 21 decembrie 2018, toţi trei s-au dus la cumpărături în Vatra Dornei. După ce s-au întors acasă, mama lui Raul s-a apucat de treabă, iar tânărul a rămas la un pahar de vin împreună cu tatăl său. Acesta din urmă i-a reproşat fiului o relaţie cu o fată, moment în care studentul s-a enervat cumplit, a pus mâna pe un cuţit şi, fără să mai stea pe gânduri, şi-a înjunghiat tatăl. Bărbatul de 42 de ani a murit pe loc.

În urma conflictului spontan, şi Raul a suferit leziuni, el fiind transportat atunci pentru tratament la Spitalul din Vatra Dornei. Băiatul, student la o facultate din Cluj, a pus fapta pe seama consumului de alcool.


 


 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: