Spargere la o societate comercială

Spargere la o societate comercială

Autorii au forțat sistemul de închidere. Foto arhivă

Ieri în jurul orei 18.00, Andra C. din municipiul Suceava a sesizat Poliția despre faptul că în perioada 24 aprilie – 1 mai, persoane necunoscute au pătruns prin forţarea uşii de acces în incinta sediului unei asociaţii de pe strada Gheorghe Doja din localitate, iar din interior au sustras o unitate de calculator, un telefon fix, un sistem audio şi un monitor LCD.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cu ocazia cercetărilor efectuate de polițiști s-a constatat că uşa de acces din partea faţă a locuinţei nu prezintă urme de forţare, dar cea din spate, confecţionată din lemn, prezintă urme de forţare cu un corp contodent la nivelul sistemului de închidere. La etajul 1 al clădirii unde  este situat biroul asociaţiei, uşa de acces a fost găsită în poziţia închis-neasigurat cu cheia în yală, iar în urma examinării s-a constatat că nu prezintă urme de forţare, reclamanta afirmând că pe data de 24 arpilie a lăsat cheia în yală în poziţia închis.


Valoarea bunurilor sustrase se ridică la suma de 3.300 lei. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de „furt calificat“, ce urmează a fi soluţionat procedural.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările