Soţii care şi-au vândut apartamentul din Bucureşti ca să călătorească prin lume au făcut un anunţ important VIDEO

Soţii care şi-au vândut apartamentul din Bucureşti ca să
călătorească prin lume au făcut un anunţ important VIDEO

Andreia şi Ionuţ Chiperi FOTO: viva.ro

Soţii Andreia şi Ionuţ Chiperi care şi-au vândut aparatamentul din Bucureşti ca să vadă lumea au anunţat că vor pleca într-o nouă călătorie. Cei doi au vizitat deja mai multe ţări din Asia, peste 20 de state din America şi o câteva locuri absolut superbe din România.

Andreia şi Ionuţ Chiperi, cei doi vloggeri care au renunţat la job-urile clasice pe care le aveau după care şi-au vândut apartamentul din Bucureşti pentru a călători prin lume, au anunţat că pleacă într-o nouă aventură. 

Tinerii vor vizita un Emirat care nu a mai fost promovat în România. 

„Unde plecăm? Deja avem biletele de avion, totul este pus la punct. Plecăm în Emirate, într-un Emirat care nu a mai ajuns pe YouTub-ul din România. Vă garantăm că o să fie excepţional”, au spus cei doi, într-un clip.

Andreia şi Ionuţ Chiperi au vizitat până acum mai multe ţări din Asia, peste 20 de state din America şi o parte din România.

Vara care tocmai a trecut, Ionuţ şi Andreia au vizitat satul Cheia, din munţii Apuseni şi au făcut un interviu cu unul dintre cei 5 locuitori ai acestei localităţi.

Este vorba despre Gabriel, un tânăr care a plecat din Bucureşti împreună cu soţia şi copiii săi, pentru a locui într-o zonă cu peisaje absolut superbe, dar izolată şi fără utilităţi.


Andreia şi Ionuţ şi-au transformat într-un adevărat job pasiunea pentru călătorie. Oriunde merg în lume, îi iau cu ei, desigur, în mod virtual, şi urmăritoritorii de pe YouTube, Facebook şi Instagram. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările