Social-democraţii se pregătesc să-i înlocuiască pe şefii instituţiilor susţinuţi de ALDE. Cine sunt cei vizaţi

Social-democraţii se pregătesc să-i înlocuiască pe şefii instituţiilor susţinuţi de ALDE. Cine sunt cei vizaţi

Ioan Stan, preşedinte PSD Suceava. FOTO: Oana Şlemco

Ruperea coalitiei de guvernare va avea consecinţe şi în judetul Suceava. Social-democraţii se pregătesc să înlocuiească şefii instituţiilor deconcentrate susţinuti politic de ALDE.

Ştiri pe aceeaşi temă

Deşi ruperea coaliţiei de guvernare PSD - ALDE nu s-a produs încă în mod oficial, social-democraţii suceveni se pregătesc să-i înlocuiască pe şefii instituţiilor publice susţinuţi de ALDE.

La Suceava, prima persoană vizată este subprefectul Silvia Boliacu. Deşi nu a fost foarte prezentă în spaţiul public, prestaţia subprefectului Boliacu este lăudată de numeroşi primari.

Locul Silviei Boliacu ar putea fi luat de subsecretarul de stat Cristian Sologon, de Lucian Eşanu, consilier la Ministerul Agriculturii sau de Ionut Adomniţei, directorul Agenţiei de Plăţi şi Inspecţie Socială, toţi trei cu studii de înalţi funcţionari publici.

Presedintele PSD, Ioan Stan, a menţionat că o decizie va fi luată după Comitetul Executiv care va avea loc la sfârşitul săptămânii, la Constanţa. Pe de alta parte, şeful ALDE Suceava, Alexandru Băişanu, a afirmat că directorii Romeo Butnaru de la Inspectoratul Teritorial de Muncă si Constantin Boliacu de la Casa de Pensii nu vor fi schimbaţi din funcţii pentru că au fost angajaţi prin concurs.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: