Sinucidere bizară în Suceava: un tânăr şi-a legat mâinile de picioare şi s-a înecat într-un râu, sub ochii soţiei

Sinucidere bizară în Suceava: un
tânăr şi-a legat mâinile de picioare şi s-a înecat într-un râu, sub ochii soţiei

FOTO: Arhivă

Scenă cumplită s-a petrecut  în parcul Ariniş, din oraşul Gura Humorului, judeţul Suceava. Cei doi soţi au avut de-a lungul timpului mai multe tentative de suicid. Ei au fost internaţi, în urmă cu câteva săptămâni, în Spitalul de Psihiatrie de la Câmpulung Moldovenesc, fiind în evidenţă cu afecţiuni psihice cronice.

Ştiri pe aceeaşi temă

Incident tulburător la Gura Humorului, judeţul Suceava, duminică, 28 iunie. Un bărbat în vârstă de 28 de ani şi-a luat zilele sub ochii soţiei, într-o manieră realmente şocantă.

Anchetatorii au stabilit că, pe 28 iunie, cei doi soţi şi-au anunţat rudele cu care locuiesc în Gura Humorului că pleacă la o plimbare prin parcul Ariniş, aflat chiar pe malul râului Moldova.

Când au ajuns la râu, pe un punte de deasupra apei, bărbatul a înghiţit mai multe plicuri de medicamente, după care şi-a scos şireturile de la încălţăminte. 

Şi-a legat mâinile de picioare şi apoi s-a aruncat în apă sub privirile soţiei. Femeia le-a spus anchetatorilor că, într-o primă fază, a crezut că bărbatul glumeşte, iar când şi-a dat seama că acesta chiar vrea să-şi pună capăt zilelor a încercat să-l salveze. L-a tras din apă, însă acesta s-ar fi opus.

La un moment dat, bărbatul a dispărut pur şi simplu, iar femeia a crezut că a reuşit să iasă singur la mal. Aşa că a plecat şi l-a aşteptat acasă. Văzând că acesta nu mai vine, în cursul serii soţia a sunat la 112 şi a anunţat dispariţia soţului. 

Trupul neînsufleţit al victimei, în vârstă de 28 de ani, a fost găsit în râu de către angajaţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava, la 100 de metri distanţă să locul pe care l-a indicat femeia. 

Surse din rândul anchetatorilor spun că de la începutul anului până acum, cei doi soţi au avut mai multe tentative de suicid, fiind salvaţi de rude. Ei au fost internaţi, în urmă cu câteva săptămâni, în Spitalul de Psihiatrie de la Câmpulung Moldovenesc, fiind în evidenţă cu afecţiuni psihice cronice.

Citeşte şi: 

Criminalul care a incendiat o fată în Mehedinţi a încercat să se sinucidă în arest

Bărbatul care a incendiat o fată de 17 ani din Mehedinţi a murit în spital, unde fusese adus după ce a încercat să se spânzure în arest

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: