Senator român: „Atunci când sinapsele sexuale se dezvoltă, creierul omului nu mai este apt pentru studiu”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Senatorul AUR Mircea Dăneasa FOTO: obiectivdesuceava.ro
Senatorul AUR Mircea Dăneasa FOTO: obiectivdesuceava.ro

Senatorul AUR Mircea Dăneasa a făcut o declaţie controversată la dezbaterea din Parlamenat pe tema legii privind introducerea educaţiei sexuale în şcoli. Parlamentarul sucevean a spus că omul modern are creierul supersexualizat datorită dezvoltării premature a sinapselor sexuale.

Senatorul AUR Mircea Dăneasa a participat la dezbaterea parlamentară pe tema legii privind introducerea educaţiei sexuale în şcoli şi a făcut o declaraţie controversată în plen.

„Omul modern – spun neuroştiinţele, nu eu – are creierul supersexualizat datorită dezvoltării premature a sinapselor sexuale. Şi asta e ştiinţă, nu ideologie. Atunci când sinapsele sexuale se dezvoltă, creierul omului nu mai este apt pentru studiu”, a spus senatorul care reprezintă sucevenii.

Săptămâna trecută, senatorul AUR a fost suprins de camerele de video de supraveghere în timp ce se urca într-un cireş din curtea Parlamentului. La rugămintea jurnaliştilor de la Antena 3 a făcut o reconstituire. 

senator mircea daneasa

Mircea Dăneasa s-a urcat în cireşul din curtea Parlamentului FOTO: stirisuceava.net

Mircea Dăneasa este la primul mandat de parlamentar. A ajuns în atenţia presei imediat după alegeri pentru că a fost filmat în timp ce moţăia la o şedinţă.Senatorul a explicat atunci câ nu dormea, ci era „în poziţia vishuddha chakra, activează conexiuni mintale speciale”.

senatorul Mircea Daneasa doarme in Parlamenta

FOTO: stirisuceava.net

„Acolo este Camera Deputaţilor. Eu eram lângă un deputat AUR şi poziţia aia înseamnă presiune pe stern. Asta activează ceea ce în sanscrită se numeşte <vishuddha chakra>.

Asta activează conexiunile mintale speciale. Poeţii o folosesc pentru inspiraţie, când vor să scrie. 

Contextul: eram în Camera Deputaţilor, cu o seară înainte de ultima zi parlamentară, când s-au votat comisiile de interpelare a miniştrilor. 

Şedinţa s-a terminat pe la două noaptea. Grupul parlamentar de deputaţi AUR a părăsit sala în semn de protest, era noapte târziu. La noi, la Senat, se terminase activitatea şi noi nu am protestat, am stat până la sfârşit. 

M-am dus apoi în Camera Deputaţilor să văd care este atmosfera. Ca să îmi dau seama pe cont propriu de ce au plecat. Am stat mult acolo. Eram obosit, dar nu îmi era somn. Mă incitaseră războaiele acelea feroce şi voiam să văd cum se concluzionează. S-au concluzionat că cei care aveau majoritatea au făcut cum au vrut. Nu dormeam acolo. Îmi pregăteam nişte idei pentru a doua zi la interpelare. Aveam interpelare la comisia Buget-Finanţe-Bănci şi mă gândeam dacă este oportun să pun întrebări negative sau să fac o interpelare pozitivă şi mi-am construit două direcţii cu fraze adecvate. Asta mi-a prins bine”, a declarat parlamentarul sucevean pentru „Adevărul“.

Vă recomandăm să citiţi şi:

Stenograme. Scandal în Coaliţie pe tema înfiinţării unei agenţii care ar urma să gestioneze două miliarde de euro: „Se vede de la o poştă că e pentru a duce bani în anumite zone”

Cioban român, ajuns ţintă pentru Mafia din Sicilia. Motivul pentru care mafioţii au jurat că îl vor ucide

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite