Senatoarea Vasilica Steliana Miron s-a înscris în PNL deşi săptămâna trecută spunea că nu va pleca din PPDD

Senatoarea Vasilica Steliana Miron s-a înscris în PNL deşi săptămâna trecută spunea că nu va pleca din PPDD

Vasilica Steliana Miron s-a înscris în PNL. FOTO: jupanu.ro

Senatorul PPDD Vasilica Steliana Miron s-a înscris, marţi, în PNL Suceava şi va fi vicepreşedinte al organizaţiei judeţene, la o săptămână după ce declarase că nu va părăsi partidul şi că va rămâne ultima din organizaţie care "să stingă lumina".

Ştiri pe aceeaşi temă

Preşedintele PNL Suceava, deputatul Alexandru Băişanu, a anunţat că Vasilica Steliana Miron a semnat, marţi, adeziunea la PNL şi va activa în organizaţia judeţeană suceveană, unde va fi vicepreşedinte. El a precizat că, după înscrierea acesteia în PNL, organizaţia judeţeană Suceava va avea şi un reprezentant în Senat.

"PNL Suceava nu avea niciun senator, ci doar patru deputaţi", a spus Băişanu, care a menţionat că Miron va activa în continuare în Comisia juridică din Senat.

El consideră că înscrierea senatorului Miron în organizaţia PNL Suceava va aduce un plus pentru această organizaţie şi că aceasta va participa şi la dezvoltarea şi întărirea organizaţiei femeilor liberale.

Vasilica Steliana Miron a fost vicelider al grupului PPDD din Senat, iar în urmă cu o săptămână declara că nu va părăsi partidul şi că va rămâne ultima din partid care "să stingă lumina".

"Eu rămân aici, la PPDD. Rămân ultima, să sting lumina", a spus senatorul sucevean în contextul în care se discuta despre desfiinţarea grupului PPDD din Senat pentru că mai mulţi senatori din PPDD anunţaseră că vor părăsi partidul.

Alte ştiri din Suceava:

Fostul şef al Poliţiei Suceava, trimis în judecată pentru abuz în serviciu

A murit Mircea Grosaru, deputatul minorităţii italiene din România

Primarul din Rădăuţi, Aurel Olărean, trimis în judecată pentru abuz în serviciu

FOTO VIDEO Zece persoane, înzăpezite pe un drum judeţean din Suceava, salvate cu şenilata de pompierii suceveni

Cinci drumuri judeţene din Suceava, închise circulaţiei. Trei mii de locuinţe, fără curent electric

Furnizarea energiei electrice, afectată de viscol. 750 de locuinţe sunt nealimentate

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările