Secretul unui şofer de 41 de ani care şi-a pierdut viaţa la volanul maşinii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: ISU Suceava
FOTO: ISU Suceava

Tragedia s-a produs pe raza judeţului Suceava, în seara zilei de duminică, 28 noiembrie. În autoturismul condus de bărbatul de 41 de ani se mai afla un tânăr de 17 ani.

În seara zilei de duminică, 28 noiembrie, a avut loc un teribil accident de circulaţie pe raza comunei Baia, din judeţul Suceava. 

Un bărbat de 41 de ani a pierdut controlul maşinii, iar autoturismul a rupt efectiv o porţiune de parapete, după care a plonjat pe o insulă de pietriş situată între cele două braţe ale râului Moldova. În maşină se mai afla unul dintre cei şase copii ai şoferului.

Printre primele persoane ajunse la faţa locului după accident s-a aflat primarul comunei Baia, Maria Tomescu. Ea a declarat pentru presa locală că a fost anunţată de localnici că lipseşte o bucată de parapete de pe drum şi din acest motiv s-a deplasat în zonă. 

 După ce i-a auzit pe cei doi ţipând după ajutor, le-a spus să sune la 112, timp în care ea a alertat Serviciul de Voluntari pentru Situaţii de Urgenţă al Comunei.

Cele două victime au fost extrase din maşină. Şoferul a fost resuscitat la faţa locului, însă nu a putut fi salvat având leziuni incompatibile cu viaţa. Fiul acestuia a fost transportat la spital şi este în afara oricărui pericol.

Oamenii legii au deschis un dosar penal după accident şi au stabilit că bărbatul care a decedat este Iulian Vasilincu, din Sasca, comuna Cornu Luncii. La o căutare mai amănunţită, poliţiştii au descoperit că şoferul nu avea permis de conducere.   

Vă recomandăm să citiţi şi:

Descoperire uimitoare în munţi, lângă Sarmizegetusa Regia. Ce au lăsat în urmă romanii din anii războaielor cu dacii

Moştenirea uriaşă a lui Arsenie Boca în Ţara Haţegului. De ce este atât de preţuit duhovnicul de la Prislop VIDEO

Blocul-fantomă din Hunedoara unde oamenii aruncă tone de gunoaie pe geam. Nimeni nu plăteşte chiria, apa, lumina

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite