S-a dus să-şi schimbe buletinul, dar a ajuns după gratii. Păţania unui tânăr care „a uitat“ de o condamnare la 5 ani de închisoare

S-a
dus să-şi schimbe buletinul, dar a ajuns după gratii. Păţania
unui tânăr care „a uitat“ de o condamnare
la 5 ani de închisoare

FOTO: Adevărul

Un tânăr de 28 de ani, din comuna Voitinel, judeţul Suceava, a ajuns în arestul Poliţiei, după ce s-a dus să-şi schimbe actul de identitate la Serviciului Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanelor (SPCLEP) din Rădăuţi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Prinţu Beghean are 28 de ani şi este originar din comuna Voitinel a judeţului Suceava.

La începutul acestei săptămâni, tânărul s-a dus la Rădăuţi ca să-şi schimbe buletinul. Şi, în timp ce aştepta să i se prelucreze datele, s-a trezit cu o armată de poliţişti lângă el. Bărbatul era dat în urmărire internaţională, după ce, în urmă cu cinci ani, şi-a înjunghiat un prieten.

Atunci, Prinţi Beghean a reuşit să fugă din ţară, iar între timp a fost condamnat a cinci ani de închisoare cu executare.

Nimeni nu ştie când şi cum s-a întors bărbatul de peste hotare, însă pentru că i-au expriat actele, s-a dus să le schimbe. Aşa a ajuns să fie săltat de poliţişti şi încarcerat la Penitenciarul Botoşani.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: