Rezultate parţiale în cel de-al doilea tur al alegerilor prezidenţiale. Klaus Iohannis a câştigat detaşat în municipiul Suceava

Rezultate
parţiale în cel de-al doilea tur al alegerilor prezidenţiale.
Klaus Iohannis a câştigat detaşat în municipiul Suceava

FOTO: Oana Şlemco

Prezenţa la vot în judeţul Suceava, la ora închiderii urnelor, a fost de 44,93%. Potrivit PNL Suceava, după numărarea paralelă a 99,9% din voturi la secţiile de votare din municipiul Suceava, Klaus Iohannis a obţinut 64,99% din voturi.

În municipiul Suceava au votat 48.368 de alegători, reprezentând 46,46 %. Potrivit numărătorii paralele a PNL, Klaus Iohannis a obţinut 30.632 voturi – 64.99%, iar Viorica Dăncilă - 16.505 voturi – 35,91%.

”După acest 24 noiembrie, sucevenii au demonstrat şi de data aceasta că îşi doresc să trăiască într-o ţară democratică şi pro-europeană! Mulţumesc tuturor celor care au ieşit la vot, indiferent de alegerea făcută, au dat dovadă de spirit civic, demnitate şi responsabilitate!”, a scris pe Facebook viceprimarul Sucevei, Lucian Harşovschi.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos: