Revelion 2015 în Bucovina. Pensiunile şi hotelurile din Bucovina le pregătesc turiştilor tot felul de surprize, atât culinare cât şi artistice

Revelion 2015 în Bucovina. Pensiunile şi hotelurile din Bucovina le pregătesc turiştilor tot felul de surprize, atât culinare cât şi artistice

Revelion 2015 în Bucovina. Datinile bucovinene nu lipsesc din ”meniurile” hotelierilor suceveni

Unităţile de cazare din Bucovina şi-au pregătit ofertele pentru Revelion 2015 în Bucovina. Turiştii sunt aşteptaţi cu mâncăruri tradiţionale, ţuică, afinată, urători, tot felul de petreceri sau activităţi, pentru ca trecerea dintre ani să fie una de neuitat.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pensiunile şi hotelurile din Bucovina au început deja să vândă pachete turistice pentru Revelion 2015 în Bucovina. Ofertele turistice pentru trecerea dintre ani cuprind, pe lângă cazare şi masă, tot felul de pachete SPA, cu masaj şi saună, în funcţie de dotările unităţilor de cazare. 

Pachetele turistice oferite de pensiunile din zona Vatra Dornei costă în jur de 2.000 de lei de persoană, pentru patru nopţi de cazare. Dornenii la oferă la acest preţ turiştilor plimbări cu sania trasă de cai, petreceri în noaptea de Revelion, iar în seara de 1 ianuarie un program artistic din care nu vor lipsi colindele, urăturile şi jocuri de mascaţi. 
 
Hotelurile din Vatra Dornei au tot felul de oferte care mai de care mai variate. Dacă la cele cu mai puţine stele preţurile pentru un pachet turistic format din patru nopţi de cazare şi mic dejun sunt cuprinse între 1.200 şi 2.000 de lei, la hotelurile cu patru stele din Vatra Dornei, pachetul turistic de Revelion 2015 depăşeşte 2.500 de lei. Aceste din urmă oferă cinci nopţi de cazare cu demipensiune, plimbare cu telescaunul, cină festivă de Revelion, program artistic, acces la piscină, saună sau sală de fitness.

Revelion 2015 în Bucovina. La Gura Humorului, turiştii vor putea participa la tăierea porcului 

Pensiunile din zona Gura Humorului au şi ele pachete turistice interesante de Revelion 2015. Pentru patru nopţi de cazare cu demipensiune, turiştii trebuie să scoată din buzunar cel puţin 1.600 de lei de persoană. Produsele tradiţionale, poalele-n brâu, ţuica şi afinata nu vor lipsi de pe mesele pensiunilor, iar urătorii vor oferi momente de neuitat. 
 
Cei ce doresc să petreacă noaptea dintre ani la hotelurile din Gura Humorului trebuie să scoată din buzunar între 2.200 şi 3.000 de lei de persoană pentru patru nopţi de cazare cu demipensiune. Hotelierii humoreni le oferă turiştilor ocazia să participe la tăierea porcului, la grătare pe zăpadă şi la serbări câmpeneşti, la care atmosfera va fi întreţinută de formaţii artistice bucovinene. 

Revelion 2015 în Bucovina. Hotelierii câmpulungeni organizeză drumeţii montane şi excursii la stână

Majoritatea pensiunilor din zona Câmpulung Moldovenesc au un pachet turistic pentru cinci nopţi, care costă în jurul a 2.000 de lei. Turiştii se vor putea delecta cu mâncăruri tradiţionale bucovinene, grătare în zăpadă stropite cu ţuică şi vin fiert, plimba cu sania trasă de cai. Atmosfera va fi întreţinută de lăutari, precum şi de urători. 
 
Hotelurile din Câmpulung Moldovenesc oferă un pachet turistic la preţuri de 2.200 de lei pentru patru nopţi de cazare, turiştii beneficiind de pomana porcului, festival de datini şi obiceiuri, drumeţii montane, excursii la stână sau de partide de pescuit pe apele de munte. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările