Reacţia şocantă a unui adolescent care s-a drogat cu canabis: „Se urca pe pereţi până la jumătatea acestora“

Reacţia şocantă a unui adolescent care s-a drogat cu canabis: „Se urca pe
pereţi până la jumătatea acestora“

FOTO: infogherla.ro

Un adolescent drogat s-a cocoţat pe pereţi şi a spart o uşă glisantă de la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Suceava. Martorii spun că tânărul, care a venit singur la spital, era extrem de agitat, patru peroane chinuindu-se să-l imobilizeze.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un tată care a venit cu copilul la spital a încercat să-l imobilizeze pe adolescentul drogat, dar n-a reuşit de unul singur, fiind ajutat de alte trei persoane. După ce i s-a făcut un test rapid de depistare a consumului de droguri, medicii de la Unitatea de Primiri Urgenţe Suceava au constatat că băiatul de 17 ani a consumat canabis.

Când a fost contactată telefonic, mama băiatului care învaţă la un colegiu naţional din municipiul Suceava a refuzat să-l ia acasă. Incidentul s-a produs în noaptea de 23 spre 24 decembrie. Un medic a declarat pentru presa locală că tânărul era greu de stăpânit şi că ”se urca pe pereţi până la jumătatea acestora”.

Personalul medical a anunţat poliţia şi jandarmii, iar cazul a fost preluat de Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) Suceava.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările