PSD-iştii suceveni îl susţin pe Dragnea: „Acest mandat nu poate fi pus în discuţie sub presiunea străzii sau a unor reprezentanţi nocivi ai statului paralel“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În urma condamnării lui Liviu Dragnea, PSD Suceava a transmis un comunicat de presă prin care susţine că sentinţa este umbrită de anumite circumstanţe nefireşti şi că social-democraţii suceveni îl vor susţine în continuare pe Liviu Dragnea, al cărui mandat „nu poate fi pus în discuţie sub presiunea străzii sau a unor reprezentanţi nocivi ai statului paralel”.

PSD Suceava consideră că sentinţa prin care a fost condamnat liderul Liviu Dragnea este umbrită de anumite circumstanţe considerate de social-democraţii suceveni a fi nefireşti.

„Am luat act de decizia Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie de condamnare a domnului Liviu Dragnea, preşedintele PSD. Deşi în opinia noastra această sentinţă este umbrită de anumite circumstanţe pe care le considerăm nefireşti, noi considerăm că decizia unei instanţe judecătoreşti este indiscutabilă conform principiilor statului de drept pe care le respectăm. În aceeaşi măsură la fel de indiscutabilă rămâne prezumţia de nevinovăţie a unei persoane până la pronunţarea definitivă a instanţelor – de asemenea un principiu al statului de drept”, au arătat reprezentanţii PSD Suceava.

Aceştia îl vor susţine în continuare pe Liviu Dragnea, al cărui mandat spun ei că nu poate fi pus în discuţie sub presiunea „străzii” sau a unor reprezentanţi nocivi ai statului paralel.

„Susţinem în continuare mandatul domnului Liviu Dragnea de preşedinte al PSD aşa cum ne-au împuternicit alegătorii noştri, iar acest mandat nu poate fi pus în discuţie sub presiunea străzii sau a unor reprezentanţi nocivi ai statului paralel”, au concluzionat cei de la PSD Suceava.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat joi la trei ani şi şase luni de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Teleorman, pentru instigare la abuz în serviciu. El a fost achitat pentru infracţiunea de fals intelectual. Decizia instanţei supreme nu este definitivă.

Alte ştiri pe această temă:

Lider PNL: Le cer colegilor din PSD ca între România şi Dragnea să aleagă România. Nu daţi cu napalm peste ţară

Ministrul Justiţiei, despre sentinţa în dosarul lui Dragnea: Judecătorii nu au ţinut cont de decizia CCR

PSD Constanţa, despre condamnarea lui Liviu Dragnea: „21 iunie va rămâne în istoria României ca un moment negru”

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite