Profeţia stareţului Ioil pentru Elena Udrea: „Va ajunge din nou pe funcţie, chiar dacă acum a căzut. Trebuie să-şi refacă viaţa, să aibă un bărbat alături”

Profeţia stareţului Ioil pentru Elena Udrea: „Va ajunge din nou pe funcţie, chiar dacă acum a căzut. Trebuie să-şi refacă viaţa, să aibă un bărbat alături”

Elena Udrea, în chilia stareţului Ioil, cel care i-a prezis că va câştiga alegerile prezidenţiale din 2014

Stareţul care anul trecut i-a prezis că va câştiga alegerile prezidenţiale, se roagă acum în biserica mănăstirii pentru Elena Udrea şi ar vrea să o viziteze în arest. Părintele Ioil o sfătuieşte pe Udrea să-şi refacă viaţa şi a profeţit că, deşi acum este în arest, va reveni pe o funcţie importantă.

Stareţul Mănăstirii din Leucuşeti, judeţul Suceava, părintele Ioil, cel care în toamna anului trecut a profeţit că Elena Udrea va deveni preşedintele României, s-a rugat în cadrul liturghiei de duminică pentru Elena Udrea. Impresionat de situaţia în care a ajuns Elena Udrea, părintele Ioil a profeţit că fostul ministru al Turismului va ajunge din nou pe o funcţie importantă în statul român.

„A fost la mănăstire când era în campanie electorală. Este o femeie credincioasă, s-a rugat în biserică, a făcut mătenii. Era profund tulburată, dar a plecat mai liniştită după ce i-am spus că funcţia pentru care râvneşte este destul de grea, mai ales că ţara e sărăcită. România a fost jefuită cu bună ştiinţă de cei care au condus de-a lungul anilor. I-am spus atunci că nu are o echipă puternică şi nu are pe cine se baza. O femeie care a rămas singură şi care va ajunge din nou pe funcţie, chiar dacă acum a căzut”, a spus părintele Ioil.

Vrea să o viziteze în arest

Părintele a mărturisit că a pomenit-o pe Elena Udrea chiar în duminica de 8 martie pentru că i-a făcut o impresie bună şi a recunoscut că ar vrea să o viziteze în arest.

„Chiar dacă a spus că nu se dă cu mir şi nu citeşte acatise, sunt sigur că este exact invers. Este o femeie credincioasă. I-am spus atunci să îşi refacă viaţa, să aibă pe cineva alături. Chiar dacă mama ei o sprijină, nu e suficient. E dat de la Dumnezeu ca femeia să aibă alături un bărbat. Are un suflet bun, dar au fost mulţi care au profitat de ea”, a mai spus, pentru SuceavaNews, părintele Ioil.

Sareţul Mănăstirii Sfântul Vasile din Leucuşeşti, judeţul Suceava, părintele Ioil, în vârstă de 85 de ani, a afirmat, înainte de alegerile prezidenţiale, că viitorul preşedinte al ţării va fi o femeie, Elena Udrea. Candidatul PMP l-a vizitat apoi pe stareţ la Mănăstirea Leucuşeşti unde a purtat o discuţie cu faţa monahală.

Alte ştiri din Suceava:

Fabuloasa legendă a celei mai vechi biserici de lemn din România: construită de Dragoş Vodă, mutată într-o singură noapte de oştenii lui Ştefan cel Mare

Paradoxul bunului samaritean: a vrut să ajute un bătrân orb şi invalid şi s-a trezit cu Poliţia la uşă

VIDEO Traseul Şaru Dornei - Vatra Dornei, unul dintre cele mai frumoase trasee montane din România

Un coş de fum este cea mai înaltă construcţie din Suceava. Priveliştea din vârf este spectaculoasă

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: