Procurorii fac cercetări „in rem” în cazul poliţistului lovit cu sabia în cap de un interlop acuzat de trafic de droguri

Procurorii fac cercetări „in rem” în cazul poliţistului lovit cu sabia
în cap de un interlop acuzat de trafic de droguri

Alexandru Huţuleac, agresorul poliţistului de la Rădăuţi

Procurorii suceveni au deschis un dosar penal în care fac cercetări „in rem” pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la infracţiunea de ultraj cu referire la infracţiunea de omor în cazul poliţistului Ciprian Sfichi, lovit în cap cu o sabie de interlopul Alexandru Huţuleac.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Din cercetările efectuate până în prezent a reieşit că la data de 05.12.2017, ora 06.00 lucrători din cadrul BCCO Suceava sprijiniţi de lucrători din cadrul SAS, IPJ Suceava, au descins la un imobil din municipiul Rădăuţi pentru efectuarea unei percheziţii domiciliare într-un dosar ce îl viza pe H.A.

La ora 06.30, Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava a fost sesizat despre faptul că în momentul pătrunderii efective în locuinţa nu era nici o sursă de lumină, iar lucrătorul SAS Suceava S.D.C., aflat în dreptul uşii de acces, a fost lovit cu o sabie ascuţită în zona capului de către H.A. şi a căzut la pământ.

Lucrătorii prezenţi la faţa locului l-au imobilizat pe suspect, iar poliţistul a fost transportat de către lucrătorii Ambulanţei la Spitalul Municipal Rădăuţi.

Cercetările sunt efectuate la faţa locului de o echipă complexă formată dintr-un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava şi lucrători de poliţie din cadrul IPJ – SIC.

Agentul şef adjunct de poliţie Dan Ciprian Sfichi, de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale Suceava, a ajuns în comă la spital, după ce a fost lovit cu o sabie în cap în timpul unei percheziţii. Poliţistul a fost transportat cu elicopterul SMURD la Iaşi, unde va fi internat la Spitalul de Neurochirurgie. Acesta a fost diagnosticat cu „traumatism cranio-cerebral sever, plagă tăiată fronto – temporo – parietală dreapta”. După computerul tomograf făcut la Spitalul Judeţean Suceava s-a evidenţiat dilacerare cerebrală.

Alexandru Huţuleac, de 28 de ani, din municipiul Rădăuţi, este interlopul care l-a lovit cu sabia în cap pe poliţistul Dan Ciprian Sfichi. Atacatorul este cunoscut în zonă pentru că se ocupă cu traficul de droguri de mai mulţi ani de zile. În vara anului trecut, acesta a fost arestat împreună cu mai mulţi indivizi din zona Rădăuţi, după ce au alimentat cu droguri peste 300 de tineri din Suceava.

Alte ştiri pe această temă:

Un poliţist a ajuns în comă la spital după ce a fost lovit în cap cu o sabie de un traficant de droguri în timpul unei percheziţii

Cine este interlopul care a lovit cu sabia în cap un poliţist. A fost arestat vara trecută pentru trafic de droguri, fiind un apropiat al clanului Corduneanu

Declaraţia unui lider de sindicat, despre poliţistul lovit în cap cu o sabie: „A fost chemat la serviciu din timpul liber pentru a participa la această percheziţie”

citeste totul despre: