Presupusul pedofil care le-a făcut propuneri indecente elevelor de gimnaziu din Suceava este un fost apărător al legii

Presupusul
pedofil care le-a făcut propuneri indecente elevelor de gimnaziu din
Suceava este un fost apărător al legii

FOTO: Oana Şlemco

Bărbatul care a scris mesaje obscene şi le-a făcut propuneri indecente elevelor din Suceava este un fost apărător al legii. În prezent, el se află internat în secţia de Psihiatrie a Spitalului Judeţean Suceava, unde i se face o expertiză medicală, pentru a se stabili dacă are  discernământ.

Presupusul pedofil are 40 de ani şi, la începutul anilor '90, a fost angajat al Corpului Gardienilor Publici din Suceava, fiind concediat în urma unui scandal de înşelăciune. Timp de câţiva ani, individul care este originar din comuna Udeşti a fost angajatul unei firme de pază şi de protecţie. De ceva vreme, bărbatul nu mai lucrează. 

Fostul gardian public îşi făcea veacul prin zona centrală a Sucevei şi scria mesaje obscene pe băncile de pe esplanada Casei de Cultură, adresate atât femeilor, cât şi bărbaţilor. Poliţiştii locali au început să-l monitorizeze în luna septembrie a acestui an, după ce au primit semnale că le dădea târcoale fetelor de gimnaziu şi de liceu. El a scris mesaje obscene şi în preajma şcolilor. Unul dintre mesaje le era adresat „fetelor virgine, care vor să întreţină perversiuni sexuale” cu el. Un alt mesaj vulgar a fost adresat homosexualilor: „Accept gay să mă su**”.

La începutul acestei săptămâni, inividul a fost amendat de Poliţia Locală pentru că a sustras 15 metri de cablu de la instalaţia electrică din centrul oraşului. La sediul Poliţiei Locale, individul a recunoscut că este autorul mesajelor vulgare, dar a spus că nu a făcut decât să-şi prezinte oferta de muncă. El susţine că oferă servicii sexuale contracost.

Pentru că existau suspiciuni şi unele probe cu privire la comportamentul deviant al suspectului, poliţiştii locali l-au predat Inspectoratului Judeţean de Poliţie. Numai că, în scurt timp, oamenii legii l-au pus în libertate. Ajuns, din nou, în centrul oralului, obsedatul sexual i-a ameninţat pe poliţiştii locali şi s-a manifestat agresiv. Aşa a ajuns să fie internat în secţia de Psihiatrie.

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: