Preşedintele PMP Suceava are COVID-19: „M-am confruntat cu o stare de oboseală puternică”

Preşedintele
PMP Suceava are COVID-19: „M-am confruntat cu o stare de oboseală
puternică”

Marian Andronache FOTO: Doru Clipa

Preşedintele Partidului Mişcarea Populară Suceava, Marian Andronache, se află în izolare la domiciliu de câteva zile, pentru că a fost depistat cu SARS-CoV-2.

Ştiri pe aceeaşi temă

Marian Andronache a fost viceprimarul municipiului Suceava în mandatul 2016 -2020. La alegerile din luna septembrie a candidat la Primăria Suceava şi a ieşit pe locul II, după primarul în funcţie Ion Lungu.

În urmă cu câteva zile, Marian Andronache a fost confirmat cu SARS-CoV-2. El se află izolat la domiciliu. Nu are o formă gravă, dimpotrivă, este o formă uşoară a bolii.

„În momentul acesta mă simt bine. Am avut simptome începând cu data de 24 octombrie. Pe 26 am făcut un test care a ieşit negativ. Nu ştiu cât de ok a fost pentru că aveam simptome clare. Tot timpul am avut gust miros. Am avut o stare febrilă. Am avut o stare de oboseală pusă pe seama unei lipse mari de fier.

Organismul a fost slăbit de o intervenţie chirurgicală făcută în luna septembrie. Am făcut un al doilea test care a ieşit pozitiv. Plămânii sunt ok. Cu tratament mi-am revenit. În mod normal, trebuie să stau 14 zile în izolare. Eu am să mai fac un test pe finalul săptămânii”, a declarat Marian Andronache. 

Întrebat dacă ştie de unde a luat virusul, liderul PMP Suceava susţine că nu este sigur. Şi fiica acestuia s-a îmbolnăvit şi stă în izolare. Ea este studentă la Iaşi. 

Vă recomandăm să citiţi şi: 

De ce le e frică profesorilor de înregistrarea cursurilor

Deces cu „binecuvântarea“ CCR. Efectele nedrepte ale dezincriminării neglijenţei în serviciu

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările