Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, s-a vaccinat anti-COVID în secret

Preşedintele
Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, s-a vaccinat
anti-COVID în secret

Preşedintele CJ Gheorghe Flutur, împreună cu premierul Florin Cîţu, directorul DSP Suceava, Dinu Sădean FOTO: Oana Şlemco

Mulţi dintre politicienii României au imortalizat momentul în care s-au vaccinat împotriva SARS-CoV-2, ca să impusioneze campania de imunizare. Nu şi preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur. El susţine că s-a vaccinat în martie, dar nu a dat publicităţii informaţia.

Ştiri pe aceeaşi temă

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, militează pentru a-i determina pe suceveni să se vaccineze împotriva SARS-CoV-2. 

A făcut declaraţii în acest sens şi în timpul vizitei premierului României la Suceava, Florin Cîţu, care s-a desfăşurat vineri, 14 mai. 

Întrebat de reporterul „Adevărul” dacă s-a imunizat şi ce ser a ales, Gheorghe Flutur a spus că s-a vaccinat cu Pfizer, în luna martie a acestui an. 

Întrebat de ce nu a dat publicităţii această informaţie aşa cum au făcut colegii săi din PNL, ca să impulsioneze campania de vaccinare, Gheorghe Flutur a declarat că a avut parte de suficientă publicitate atunci când s-a testat.

„M-am vaccinat pe 14 şi şi 2 şi ...martie, cu Pfizer. (...) Am avut publicitate destulă când m-am testat”, a spus preşedintele CJ Suceava.

Totuşi, Gheorghe Flutur nu a prezentat şi o dovadă că s-a imunizat, certificatul de vaccinare sau o fotografie. 

Vă amintim că în luna martie a anului trecut, când în Suceava erau cele mai multe cazuri de COVID-19 din ţară, şi Spitalul Judeţean era un focar, Gheorghe Flutur s-a testat înaintea medicilor. Ba chiar a chemat-o de acasă pe şefa de atunci a Direcţiei de Sănătate Publică Suceava, Cătălina Zorescu, aproape de miezul nopţii, pentru a recolta probele. 

În prezent, judeţul Suceava se află la coada clasamentului naţional în ceea ce priveşte numărul persoanelor vaccinate. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările