Predicţia stareţului vizionar din Suceava, specializat în şefi de stat: „Viitorul preşedinte al ţării va fi Elena Udrea“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Părintele Ioil, stareţul Mănăstirii Sfântul Vasile din Leucuşeşti, judeţul Suceava, a vorbit în faţa credincioşilor despre viitorul preşedinte al României.

Stareţul Ioil a ajuns la vârsta de 85 de ani, iar mănăstirea pe care o conduce este vizitată săptămânal de numeroşi credincioşi, atât din Suceava, cât şi din restul ţării.

Monahul a apărut în mass-media în mai multe rânduri după 1990.

Pe de o parte, pentru că locuieşte într-o chilie îngustă pe care a construit-o singur sub pământ şi pe care o părăseşte rareori. Pe de altă parte, pentru că i-ar fi prezis lui Ion Iliescu că va ajunge preşedinte în 1992.

În urmă cu câteva zile, "a recidivat" în faţa reporterilor de la suceavanews.ro.

„Viitorul preşedinte al ţării va fi o femeie şi va fi Elena Udrea. Am deschis o carte, nu vă pot spune care, dar aşa mi-a arătat. Aşa apare scris şi va fi sprijinită, aşa cum se ştie, de Traian Băsescu. Este posibil însă ca lui Băsescu să îi fie prelungit mandatul datorită situaţiei dintre Rusia şi Ucraina. Nu va fi uşor pentru noi. Nu va fi bine”, le-a spus stareţul.

Vizionarul excentric este considerat de credincioşi un părinte cu har şi apropiat de oameni. A reuşit după 1990 să adune bani din donaţii pentru a ridica trei biserici cu rang de mănăstire pe raza aceleiaşi comune din Suceava.

Un sondaj realizat de INSCOP Research la comanda ziarului „Adevărul“ oferă cea mai fidelă „fotografie” a competiţiei prezidenţiale, în condiţiile în care numărul şi numele candidaţilor s-au stabilizat faţă de cercetarea din luna iulie.

image
Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite