Practici păgâne la Suceava. Preotul Horga „scoate dracul” pe loc la Schitul Călugăreni, preotul Vrăjitoru „deschide cartea” la Liteni

Practici păgâne la Suceava. Preotul Horga „scoate dracul” pe loc la Schitul Călugăreni, preotul Vrăjitoru „deschide cartea” la Liteni

Preotul Ionel Vrăjitoru de la Liteni s-a îmbogăţit din "deschis cartea"

Practici păgâne şi nerecunoscute de Biserica Ortodoxă Română şi-au găsit locul în biserici din judeţul Suceava. La Liteni, preotul Vrăjitoru a făcut avere din „deschisul cărţii”, iar la Schitul din Călugăreni sunt organizate şedinţe de exorcism.

Ştiri pe aceeaşi temă

Despre preotul Ionel Vrăjitoru din oraşul Liteni, judeţul Suceava, a auzit probabil întreaga ţară. Fie pentru că „deschide cartea”, fie din cauza comportamentului violent faţă de jurnalişti oridecâte ori a fost întrebat despre legitimitatea activităţilor sale, preotul Vrăjitoru este binecunoscut atât în rândul enoriaşilor, cât şi în rândul ierarhilor Bisericii Ortodoxe Române.

Aflat în numeroase rânduri în centrul unor scandaluri, preotul Vrăjitoru şi-a continuat nestingherit activitatea atât de profitabilă.

Cel mai recent incident a avut loc la sfârşitul anului trecut, atunci când Mihai Stăuceanu, un român fugit din ţară care a fost turnat de Ionel Vrăjitoru la Securitate, s-a întors din Canada să-i ceară socoteală preotului.

Stăuceanu şi o echipă de jurnalişti au fost atacaţi de preotul Vrăjitoru, iar ulterior au fost atacaţi şi de fiul acestuia, preotul Claudiu Vrăjitoru, aflat în fruntea unei „echipe de intervenţie” formată din câţiva localnici.

Pentru că povestea a fost preluat de toată presa, iar Patriarhia s-a arătat interesată de ancheta în cazul acestui incident, preotul Claudiu Vrăjitoru a fost sancţionat de Arhiepiscopia Sucevei şi Rădăuţilor cu o mutare disciplinară pentru două luni.

Preotul Horga „scoate dracul” la Schitul Călugăreni

La Călugăreni, preotul Daniil Horga a construit după revoluţie un adevărat aşezământ monahal. Aici îşi găsesc refugiu toţi cei care „sunt posedaţi” şi vor să scape de blestem. Spirite rele, demoni, manifestări înspăimântătoare, toate sunt „vindecate” în timpul şedinţelor de exorcism organizate la Schitul construit în apropierea satului Călugăreni.

În incinta schitului au fost amenajate şi mai multe chilii în care sunt cazate persoanele cu probleme foarte grave.

Schitul construit de preotul Daniil Horga la Călugăreni:

Alte ştiri din Suceava:

VIDEO Directorul CNU, încolţit de minerii furioşi. Ponta şi procurorii DNA, chemaţi la Mina de Uraniu Crucea de ortacii aflaţi de luni în grevă generală

Un microbuz plin cu ucraineni s-a răsturnat în Câmpulung Moldovenesc. Trei femei au ajuns la spital

FOTO VIDEO Iubire cum rar vezi la români. Doi tineri din Suceava şi-au organizat o nuntă excentrică în vârful muntelui, cu un pod din beţe de schi

Primarul comunei Burla, Viorel Pintiliuc, declarat incompatibil

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările