Povestea unui tânăr de 19 ani abandonat de părinţi şi crescut la orfelinat. A ajuns deja în închisoare pentru a doua oară

Povestea
unui tânăr de 19 ani abandonat de părinţi şi crescut la orfelinat. A ajuns deja în închisoare pentru a doua oară

Un tânăr de 19 ani care a tâlhărit o femeie în centrul municipiului Suceava a ajuns pe mâna magistraţilor Judecătoriei Suceava. În trecut, a mai fost condamnat pentru furturi din maşini şi  viol. Tânărul a fost abandonat de părinţi pe când era un prunc şi a crescut într-un centru de plasament.

Ştiri pe aceeaşi temă

Alexandru Cuciureanu, tânărul de 19 ani, care a tâlhărit o femeie, de 54 de ani, chiar în centrul municipiului Suceava, a fost arestat preventiv. Magistraţii Judecătoriei Suceava au admis cererea formulată de procuror, pentru că tânărul este recidivist. El a fost eliberat din Penitenciarul Botoşani în urmă cu trei luni.

Tânărul şi-a urmărit victima în timp ce scotea bani de la un bancomat. Când femeia s-a îndepărtat de sediul băncii, i-a smuls geanta şi a fugit. Victima a strigat după ajutor şi a avut noroc să fie auzită. Mai mulţi martori au alergat după hoţ, l-au prins şi l-au predat Poliţiei.

Alexandru Cuciureanu este un caz special din multe puncte de vedere. A fost abandonat de părinţi pe când era un prunc şi a crescut în centrul de plasament din oraşul Solca al judeţului Suceava. Din păcate, a devenit un infractor la o vârstă destul de fragedă.

Alexandru a executat o pedepasă de trei ani de închisoare pentru că a comis mai multe furturi din maşini. În plus, a fost unui dintre cei trei indivizi care au violat o tânără de 15 ani, din Solca. Fata era instituţionalizată. În 2016, victima a fost atrasă într-o casă, unde a fost batjocorită de doi tineri, care erau minori când au comis fapta, şi un octogenar, fost primar al oraşului Solca.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: