Povestea violatorului violat în închisoare care s-a transformat în hoţ după ce a fost eliberat condiţionat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vasile Oprişan (26 de ani), din comuna suceveană Stroieşti, a fost reţinut de poliţişti pentru că a furat 300 de lei dintr-o poşetă aflată într-o maşină lasată descuiată. În trecut, Oprişan a fost condamnat la şase ani de închisoare pentru viol, fiind eliberat condiţionat toamna trecută. În perioada petrecută după gratii, tânărul a fost la rândul său abuzat sexual de către trei colegi de celulă.

Poliţiştii suceveni l-au reţinut luni pe Vasile Oprişan, după ce individul de 26 de ani, din comuna Stroieşti, a furat circa 300 de lei dintr-o maşină lăsată descuiată de către proprietar. Furtul a avut loc pe o stradă din Şcheia, o localitate din apropierea municipiului Suceava.

Oprişan a profitat de faptul că proprietarul unui autoturism Mercedes Benz a lăsat portierele descuiate, a pătruns în interior, de unde a furat dintr-un portofol, aflat într-o poşetă de damă, 67 de lei şi 50 de euro. Individul a fost prins în scurt timp de către poliţişti, care i-au întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt. Acesta a fost introdus pentru 24 de ore în Arestul IPJ Suceava.

În urmă cu o lună de zile, Vasile Ionuţ Oprişan a fost trimis în judecată de către procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Gura Humorului pentru comiterea infracţiunilor de „furt calificat”, „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” şi „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”.

În seara de 22 spre 23 februarie 2018, Oprişan s-a îmbătat şi a furat o maşină dintr-o parcare din oraşul Gura Humorului, cu care a făcut accident după doar câteva sute de metri. În plus, tânărul nu are nici permis de conducere.

Vasile Ionuţ Oprişan a fost eliberat condiţionat la data de 21 septembrie 2017 cu un rest de pedeapsă de 392 de zile. El a fost condamnat definitiv, în luna martie a anului 2013, la şase ani de închisoare pentru viol. Acesta a ajuns la închisoare după ce a violat o tânără pe terenul de fotbal din comuna Stroieşti. În trecut, Oprişan mai violase o consăteancă, care însă l-a iertat în schimbul sumei de 2.000 de lei.

În perioada în care a fost încarcerat în Penitenciarul Botoşani, violatorul din Stroieşti a fost abuzat sexual de către trei colegi de celulă. Deţinuţii ce l-au violat pe Vasile Ionuţ Oprişan s-au ales la rândul lor cu pedepse cuprinse între şase şi şapte ani de închisoare.

Alte ştiri pe această temă:

EXCLUSIV Cine este pedofilul care a agresat sexual două fetiţe într-o scară de bloc. În 2008 a violat o elevă de 11 ani, după ce a sechestrat-o din curtea şcolii

Un violator în serie eliberat condiţionat se întoarce după gratii. În timpul primei detenţii a fost violat la rândul său de trei deţinuţi

Trei deţinuţi din Penitenciarul Botoşani, condamnaţi după ce au abuzat sexual un violator în serie din Suceava

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite