Povestea autostopistului criminal. A împuşcat trei şoferi ca să-şi plătească avocatul pentru a-l scăpa de acuzaţiile de trafic de droguri

Povestea autostopistului criminal. A
împuşcat trei şoferi ca să-şi plătească avocatul pentru a-l scăpa de acuzaţiile de
trafic de droguri

Michael Beuke, după arestare şi înainte de execuţie. FOTO www.murderpedia.org

În primăvara anului 2010, criminalul Michael Beuke a fost executat prin injecţie letală, într-o închisoare din statul american Ohio. Beuke a fost condamnat la moarte pentru o crimă şi două tentative de omor comise, în 1983, când a mers cu autostopul prin statul Ohio şi i-a împuşcat pe trei dintre şoferii care l-au luat în maşină.

Ştiri pe aceeaşi temă

La data de 12 mai 2010, Michael Beuke, în vârstă de 48 de ani, denumit de presă drept „autostopistul criminal”, a fost executat pentru uciderea unui şofer şi încercarea de a omorî alţi doi, în anul 1983, pe drumurile din zona Cincinnati. El a fost omorât prin injecţie letală la închisoarea Southern Ohio din Lucasville, la aproximativ 90 de minute după ce Curtea Supremă din Ohio i-a respins apelul final.

Beuke şi-a exprimat remuşcările pentru faptele comise, spunând că recunoaşte infracţiunile comise şi că s-a rugat ca „Dumnezeu să uşureze durerea cauzată victimelor sale”. Cum execuţia se apropia, criminalul a fost auzit de mai multe ori plângând în celula sa din închisoarea Lucasville.

La data de 5 octombrie 1983, Michael Beuke a fost condamnat la moarte pentru omor agravant, după ce la ucis pe Robert Craig, de 27 de ani, din Cincinnati. De asemenea, el a fost găsit vinovat şi pentru tentativele de omor comise asupra lui Gregory Wahoff din Cincinnati şi Bruce Graham, din West Harrison. 

Wahoff l-a luat cu maşina pe Beuke în ziua de 14 mai 1983. Criminalul i-a pus pistolul la cap şi i-a cerut să se îndrepte spre centrul oraşului Hamilton. Acolo, Wahoff a încercat să fugă însă a fost împuşcat în spate. El a rămas paralizat pe viaţă, murind în anul 2006.

Corpul lui Robert Craig a fost descoperit la data de 1 iunie 1983, într-un şanţ de pe marginea drumului din Clermont. Acesta a fost împuşcat de două ori în cap şi o dată în piept cu acelaşi pistol cu care au fost atacaţi Wahoff şi Graham.

În dimineaţa zilei de 3 iunie 1983, Bruce Graham l-a văzut pe Beuke în timp ce căra o butelie, astfel că i-a propus să-l ia cu maşina. „Autostopistul criminal” l-a forţat să-l ducă spre o zonă rurală din Indiana, unde l-a împuşcat, fără să-l fi ucis însă.

Michael Beuke a declarant că a comis aceste fapte pentru că avea nevoie de 2.500 de dolari pentru a angaja un avocat care să-l apere de acuzaţiile de trafic de droguri. În plus, el spunea că dorea să fure o maşină pentru a putea da o spargere la o bancă.

Chiar dacă şi-a recunoscut faptele şi a cerut clemenţă, Beuke nu a scăpat de execuţie, el fiind omorât prin injecţie letală, după ce Curtea Supremă a Statelor Unite ale Americii i-a respins toate apelurile.

Alte ştiri pe această temă:

Drajna, în şoc după crima comisă de autostopişti. Primar: „Atât pot să spun, nu-i considerăm oameni, îi renegăm“

Diabolic. Cum au plănuit autostopiştii crima, cu o săptămână înainte. Unul se îndrăgostise de o femeie cu 12 ani mai mare

VIDEO Criminalii autostopişti sunt doi liceeni care „nu regretă nimic“. După ce au înjunghiat cuplul care-i luase în maşină, au plecat liniştiţi acasă

citeste totul despre: