VIDEO Potop pe străzile din Câmpulung Moldovenesc. Localnicii spun că n-au văzut aşa ceva în viaţa lor

VIDEO Potop pe străzile din Câmpulung Moldovenesc.
Localnicii spun că n-au văzut aşa ceva în viaţa lor

Inundaţii Câmpulung Moldovenesc. FOTO ISU Suceava

O ploaie torenţială căzută miercuri, 15 august, a produs inundaţii pe străzile şi în mai multe gospodării din municipiul Câmpulung Moldovenesc, judeţul Suceava. Localnicii susţin că nu au mai existat în istorie astfel de inundaţii.

Ştiri pe aceeaşi temă

În urmă ploilor torenţiale, din această seară, drumul Transrarău a fost blocat temporar de scurgerile de pe versanţi, aproximativ o oră. Drumul a fost deblocat, iar în acest moment se poate circula pe el. De asemenea, a plouat în cantităţi însemnate pe zona de nord  judeţului Suceava şi în zona Câmpulung Moldovenesc (pârâul Valea Seacă). Pompierii monitorizează toate zonele pentru a nu apărea  eventuale probleme.

La Câmpulung Moldovenesc, pârâul Valea Seacă a ieşit din matcă şi a intrat în mai multe gosopodării. Pe străzi, apă a fost în cantităţi extrem de mari, localnicii precizând că aşa ceva nu au văzut în viaţa lor. Pompierii au început evacuarea apei din gospodării. Până în acest moment, aceştia acţionează în 10 gospodării (nouă curţi şi un beci), din municipiul Câmpulung Moldovenesc.

 

 "Urmare a precipitaţiilor abundente şi fenomenelor meteo extreme înregistrate pe rază judeţului, la această ora se circulă pe un singur sens de mers, alternativ, pe DN17 în zona Câmpulung Moldovenesc ( zona pârâului Valea  Seacă). Echipaje de poliţie sunt prezente la faţă locului pentru dirijarea şi fluidizarea traficului. De asemenea, se circulă doar pe sensul de coborâre pe DJ 175B (Transararau) accesul pe sensul de urcare fiind restricţionat. Echipaje de poliţie se află şi la baza drumului Dj 175B indrumand participanţii la trafic. Va rugăm să respectaţi indicaţiile poliţiştilor rutieri aflăţi în dispozitiv în aceste zone dar şi pe celelalte artere de circulăţie, siguranţă participanţilor fiind principala prioritate a poliţiştilor. Suntem alături de dumneavoastră şi va dorim drum bun, în siguranţă!", au transmis reprezentanţii IPJ Suceava.

                                                

Alte ştiri pe această temă:

FOTO Tinerii care au făcut voluntariat pentru sătenii din Neamţ afectaţi de inundaţii. Satisfacţiile şi piedicile unei campanii umanitare

Podul de Comăna, luat pe sus pe apele Oltului va fi refăcut. Va fi din beton şi va costa 19,8 milioane de lei

Dâmboviţa. 8 localităţi afectate de precipitaţiile din ultima perioadă: poduri şi drumuri distruse

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările