Pompierii au stabilit cauza incendiului de la Marginea în care au murit două persoane, soţ şi soţie. Ce greşeală au făcut proprietarii locuinţei care a luat foc

Pompierii au stabilit
cauza incendiului de la Marginea în care au murit două persoane,
soţ şi soţie. Ce greşeală au făcut proprietarii locuinţei care
a luat foc

FOTO: news.ro

Două persoane, soţ şi soţie, au murit sâmbătă seară, 28 septembrie, în localitatea suceveană Marginea, după ce casa în care locuiau a fost cuprinsă de un incendiu. Locuinţa celor doi soţi nu mai era racordată la energie electrică de vreo cinci ani. Femeia şi bărbatul obişnuiau să consume băuturi alcoolice.

Ştiri pe aceeaşi temă

 În urma cercetărilor s-a stabilit că incendiul ar fi pornit de la o lumânare aprinsă şi lăsată nesupravegheată. Ancheta a fost preluată de criminaliştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava. Tragedia s-a produs sâmbătă seară, în comuna Marginea.

 Doi soţi şi-au găsit sfârşitul în propria casă după ce clădirea a fost cuprinsă de un incendiu violent. Flăcările au fost observate de vecini care au sunat la 112 şi au sărit să stingă incendiu, dar nu au avut sorţi de izbândă. Clădirea a fost cuprinsă imediat de flăcări uriaşe.

Când au reuşit să pătrundă în locuinţă, pompierii militari au găsit trupurile carbonizate ale propritarilor, un bărbat de 78 de ani şi soţia lui de 67 de ani. Vecinii cred că cele două victime nu au observat la timp producerea incendiului pentru că s-ar fi aflat sub influenţa băuturilor alcoolice.

Incendiul a fost violent şi s-a manifestat într-o zonă cu o densitate mare de locuinţe. Acesta sunt motivele pentru care pompierii militari au mobilizat trei autospeciale, iar voluntarii de la Suceviţa, Volovăţ şi Horodic de Sus au intervenit la rândul lor cu alte trei autospeciale.

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: