Poliţist înjunghiat în centrul oraşului Suceava, în timp ce-şi ţinea propriul copil în braţe. Omul legii se afla în concediu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un poliţist a fost înjunghiat duminică, 8 septembrie, în jurul orei 20.30, chiar în centrul oraşului Suceava. Bărbatul se afla în timpul liber când un tânăr s-a apropiat de el şi i-a înfipt cuţitul în braţ, după care a fugit. În timp ce era atacat, poliţistul îşi ţinea copilul în braţe. Scena a fost surprinsă de o cameră de supraveghere, de la intersecţia străzii Mitropoliei cu bulevardul Ana Ipătescu.

Potrivit Poliţiei Suceava, în timp ce se afla în concediu de odihnă şi era cu soţia şi copilul său minor în parcul central din municipiul Suceava, un poliţist a observat un tânăr recalcitrant şi agresiv care a abordat un tânăr şi o tânără care stăteau pe o bancă.

Agresorul, Vasilică Ionuţ Loghin (29 de ani), din comuna Fântânele, a ajuns în municipiul Suceava duminică, 8 septembrie, şi atacat doi tineri care stăteau pe o bancă în parcul central. Cele două victime aveau 19 ani, tânărul era din Cajvana, iar fata din Milişăuţi. 

Poliţistul a intervenit ca să-l potolească pe agresor, după care a plecat. Loghin l-a ajuns din urmă şi l-a atacat. L-a înjunghiat în braţ în timp ce-şi ţinea copilul în braţe. Scena a fost surprinsă de de o cameră de supraveghere, care aflată la distanţă destul de însemnată de locul în care s-a produs agresiunea

Vasilică a fugit, însă a fost identificat, prins şi băgat în arestul Inspectoratului de Poliţie Suceava. Agentul de poliţie s-a dus la spital pentru îngrijiri medicale. În cauză s-a deschis un dosar penal pentru „lovire şi alte violenţe”.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite