Poliţişti amendaţi de colegii lor după ce au parcat maşina pe locul destinat persoanelor cu handicap

Poliţişti amendaţi de colegii lor după ce au parcat maşina pe locul destinat persoanelor cu handicap

Maşina de poliţie parcată pe locul rezervat persoanelor cu handicap FOTO: Monitorul de Suceava

Echipajul sancţionat era format dintr-un agent de la Poliţia Municipiului Suceava şi un poliţist local, care au motivat că se aflau în zonă să verifice o urgenţă.

Doi poliţişti, un agent de la Poliţia Municipiului Suceava şi un poliţist local, au fost amendaţi de colegii lor, după ce au fost surprinşi sâmbătă, după ce şi-au parcat maşina se serviciu pe un loc destinat persoanelor cu handicap.

Acest lucru s-a întâmplat în parcarea unui supermarket iar cei doi agenţi au motivat că se aflau la o urgenţă, pentru verificarea unor persoane care deranjau în zonă.

Potrivit comisarului-şef Ionuţ Epureanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean, în urma apariţiei fotografiei în spaţiu public, poliţiştii de la Biroul Rutier Suceava au aplicat o amendă de 2.000 de lei celor doi agenţi care au încălcat legea,.

Amenda a fost dată în baza Legii 448/2006, privind protecţia şi promovarea drepturilor persoanelor cu handicap.

Vă mai recomandăm:

Ce pedeapsă au primit doi poliţişti care nu purtau mască de protecţie în timp ce au amendat un jurnalist pentru încălcarea legislaţiei anti-COVID

Şeful Biroului Drumuri Naţionale din Poliţia Prahova, destituit după ce subalternii săi au parcat o autospecială perpendicular pe şosea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările