Poliţişti amendaţi de colegii lor după ce au parcat maşina pe locul destinat persoanelor cu handicap

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maşina de poliţie parcată pe locul rezervat persoanelor cu handicap FOTO: Monitorul de Suceava
Maşina de poliţie parcată pe locul rezervat persoanelor cu handicap FOTO: Monitorul de Suceava

Echipajul sancţionat era format dintr-un agent de la Poliţia Municipiului Suceava şi un poliţist local, care au motivat că se aflau în zonă să verifice o urgenţă.

Doi poliţişti, un agent de la Poliţia Municipiului Suceava şi un poliţist local, au fost amendaţi de colegii lor, după ce au fost surprinşi sâmbătă, după ce şi-au parcat maşina se serviciu pe un loc destinat persoanelor cu handicap.

Acest lucru s-a întâmplat în parcarea unui supermarket iar cei doi agenţi au motivat că se aflau la o urgenţă, pentru verificarea unor persoane care deranjau în zonă.

Potrivit comisarului-şef Ionuţ Epureanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean, în urma apariţiei fotografiei în spaţiu public, poliţiştii de la Biroul Rutier Suceava au aplicat o amendă de 2.000 de lei celor doi agenţi care au încălcat legea,.

Amenda a fost dată în baza Legii 448/2006, privind protecţia şi promovarea drepturilor persoanelor cu handicap.

Vă mai recomandăm:

Ce pedeapsă au primit doi poliţişti care nu purtau mască de protecţie în timp ce au amendat un jurnalist pentru încălcarea legislaţiei anti-COVID

Şeful Biroului Drumuri Naţionale din Poliţia Prahova, destituit după ce subalternii săi au parcat o autospecială perpendicular pe şosea

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite