Poliţist omorât de un individ care l-a lovit de zeci de ori cu un cuţit. Agresorul a declarat că recunoaşte fapta, dar nu o regretă: „M-au închis pe nedrept”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţist omorât în gara din Burdujeni, Suceava. FOTO Dinu Zară
Poliţist omorât în gara din Burdujeni, Suceava. FOTO Dinu Zară

Agentul-şef de poliţie Sorin Vezeteu a fost înjunghiat mortal în Gara Burdujeni de către un individ aparent fără motiv. Agresorul ar fi declarat că îşi dorea să omoare un poliţist.

UPDATE 19:15 Tribunalul Suceava a emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele lui Ioan Besa, pentru omor, după ce, în cursul serii de joi, a înjunghiat mortal un poliţist.

----

Un grav incident s-a petrecut în această seară în Gara Burdujeni din municipiul Suceava. Un poliţist de la Transporturi Feroviare a fost atacat cu un cuţit, în gara suceveană.

Poliţistul Sorin Vezeteu a fost înjunghiat în zona gâtului, a căzut la pământ si a fost apoi înţepat de mai multe ori, până când atacatorul a fost imobilizat. Din nefericire, poliţistul nu a mai putut fi salvat. 

Medicii deplasaţi la faţa locului au fost nevoiţi să constate decesul. Sorin Vezeteu avea 38 de ani, tatăl a doi copii minori.

Suspectul, Ioan Beşa, de 23 de ani, din cătunul Mironu, comuna Valea Moldovei, a fost reţinut si este acum audiat de poliţişti. Se pare că acesta l-ar fi atacat pe poliţist fără un motiv anume. În plus el a spus că voia să omoare un poliţist. Beşa a mai declarat că îşi recunoaşte fapta dar că nu o regretă. 

Cercetările sunt continuate de poliţişti pentru stabilirea cu exactitate a circumstanţelor în care s-a produs tragicul eveniment.

Moartea poliţistului Sorin Vezeteu a stârnit un val de nemulţumiri pe site-urile de socializare faţă de riscurile la care sunt supuşi poliţiştii.

Sorin Vezeteu. FOTO Poliţia Română

                                   Sorin Vezeteu, poliţistul omorât. FOTO Poliţia Română

„Cam asta e diferenţa între poliţişti şi restul clasei bugetare...Poliţiştii îşi riscă şi pierd vieţile în timpul serviciului, dar sunt ultimii apreciaţi când vine vorba de drepturi şi remuneraţie...foarte trist. Dumnezeu să îl odihnească în pace”, a scris Dani Bretan.

criminal politist. FOTO monitorulsv.ro

                      Criminalul poliţistului Sorin Vezeteu. FOTO www.monitorulsv.ro

„Nu mă caracterizează să îmi expun părerile în mod public însă sunt de-a dreptul oripilată de ceea ce se întâmplă. Nu am cuvinte! Se pare că legea junglei învinge normalitatea şi lucrurile umane. Trebuie protecţie supremă celor care ne protejează! Când ştiu câţi oameni frecventează zona gării şi la ce pericol sunt expuşi. Chiar ieri am păşit pe acolo. Sunt terifiată. Nu mă pot gândi decât la suferinţa familiei şi la nedreptate. Oamenii care au probleme psihice ar trebui internaţi şi ţinuţi sub supraveghere, dar din păcate ei dăinuie şi ucid suflete nevinovate”, şi-a exprimat părerea şi Alexandra Ioana.

Alte ştiri pe această temă:

Român extrădat în Belgia pentru violarea şi uciderea unei tinere de 27 de ani. Detaliile crimei oripilante au şocat opinia publică

A omorât un tânăr de 19 ani în accident şi a făcut o înţelegere cu Parchetul pentru închisoare cu suspendare. Instanţa de judecată a respins acordul

Primele probe privind prezenţa tânărului suspectat de omor la Alba Iulia: apare pe camerele video şi a fost recunoscut de martori

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite