Peste 100 de români stau cu frica-n sân că vor rata concediile programate în Antalya. Ce s-a întâmplat cu avionul care trebuia să-i transporte spre Turcia

Peste
100 de români stau cu frica-n sân că vor rata concediile programate în
Antalya. Ce s-a întâmplat cu avionul care trebuia să-i transporte spre Turcia

Aeronavă din flota companiei Air Bucharest FOTO: Profit.ro

Peste 100 de suceveni ar fi trebuit să plece spre Antalya luni, 17 iunie, la ora 17.45, cu un avion al Companiei Air Bucharest. Pasagerii au fost informaţi de agenţia de turism care s-a ocupat de organizarea vacanţelor că aeronava care trebuia să aterizeze pe Aeroportul „Ştefan cel Mare” din Salcea are o problemă şi nu se ştie dacă va mai veni.

Ştiri pe aceeaşi temă

Sucevenii care ar fi trebuit să zboare spre Antalya cu o cursă charter, luni, la ora 17.45, de pe Aeroportul „Ştefan cel Mare” din Salcea, judeţul Suceava, au fost informaţi în jurul orei prânzului că avionul are probleme şi nu se ştie dacă vor mai pleca.

Reprezentanţii agenţiei de turism care a organizat vacanţele nu le-au mai oferit pasagerilor şi alte informaţii. „Ne-au spus doar să aşteptăm acasă pentru că vom fi contactaţi dacă apar noi informaţii. Nu au putut să ne ofere prea multe răspunsuri”, ne-a declarat unul dintre cei care şi-au cumpărat bilete spre Turcia.

Sucevenii ar fi trebuit să zboare cu Air Bucharest. Un avion al companiei s-a defectat, duminică seară, în Egipt.

Din informaţiile pe care le avem, este exact avionul care trebuia să-i transporte şi pe suceveni în Turcia. Am încercat să luăm legătura cu conducerea companiei care operează zborul, însă nu am reuşit.

Pe de altă parte, surse neoficiale din Aeroportul Suceava ne-au spus că Air Buchurest a închiriat un avion de la o altă companie. Aeronava ar trebui să aterizeze pe Aeroportul „Ştefan cel Mare”, luni, în jurul orei 22.00, cu o întârziere de patru ore.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: