FOTO Peste 3.000 de suceveni au plecat spre Bucureşti pentru a participa la mitingul PSD: „Un miting împotriva abuzurilor care se întâmplă în România”

FOTO Peste 3.000 de
suceveni au plecat spre Bucureşti pentru a participa la mitingul PSD: „Un
miting împotriva abuzurilor care se întâmplă în România”

Miting PSD Suceava. FOTO Facebook/ PSD Suceava

În această dimineaţă, zeci de autocare pline cu peste 3.000 de oameni au plecat din Suceava la Bucureşti pentru ca aceştia să ia parte la mitingul organizat de PSD.

Ştiri pe aceeaşi temă

GALERIE FOTO

Peste 3.000 de suceveni au pornit în această dimineaţă spre Bucureşti pentru a lua parte la mitingul organizat de PSD în capitală.

„Peste 3.000 de suceveni participă la miting. Un miting împotriva abuzurilor care se întâmplă în România de mult timp, abuzuri care fac ca democraţia şi statul de drept sa fie puse sub semnul întrebării”, se arată pe pagina de Facebook al celor de la PSD Suceava.

Social-democraţii şi partenerii lor din ALDE  şi-au propus ca în această seară, de la ora 20.00, să aducă sute de mii de oameni din toate colţurile ţării, să protesteze faţă de măsurile luate de aşa-zisele „instituţii de forţă“, acestora imputându-se „abuzuri“ făcute prin dosare considerate politice sau prin supraveghearea ilegală a politicienilor de către servicii.

De altfel, într-un videoclip de mobilizare al PSD, autorii au introdus declaraţii ale procurorului Mircea Negulescu, căruia i s-a deschis un dosar penal de DNA pentru inducerea în eroare a organelor judiciare, sau din Claudiu Manda, şeful Comisiei de control al SRI, care afirmă că aproape 6 milioane de oameni au avut telefoanele ascultate.

„E un miting organizat împotriva abuzurilor care se întamplă în România de mult timp (...) Îi aşteptăm pe toţi care vor să trăiască într-o ţară liberă, în care să nu mai fie instituţii aflate sub teroare, unde, din cauza unei propagande toxice uriaşe, se pune problema ca o structură nelegitimă, subterană, obscură să paraziteze deciziile“, a declarat Liviu Dragnea, după şedinţa de luni, când PSD a stabilit detaliile mitingului.

Mai mult, şeful PSD a revenit de mai multe ori cu detalii despre eveniment, după ce în spaţiul public au apărut informaţii că în instituţiile publice controlate de PSD, angajaţii ar fi constrânşi să meargă la mitingul de sâmbătă seară din Piaţa Victoriei. Astfel, Dragnea a punctat faptul că la miting ar putea să „se infiltreze tot felul de indivizi, să spună că au fost plătiţi, ameninţaţi“.

Alte ştiri pe această temă:

PSD Iaşi adună „straiele albe“ pentru mitingul din Capitală. Peste 5.000 de persoane au plecat spre Bucureşti

Sute de mii de săraci vin la Bucureşti să apere de justiţie o clică de bogaţi

Peste 200.000 de oameni, aşteptaţi la mitingul PSD din Piaţa Victoriei; alte 13 evenimente, între care Marşul Diversităţii, au loc astăzi în Capitală

citeste totul despre: