Patronul care a închis gura ANAF. Metoda ingenioasă găsită de proprietarul Killer de a-şi continua afacerea, după ce i-a fost închis magazinul pentru 50 de lei

Patronul care a închis gura ANAF. Metoda ingenioasă găsită de proprietarul Killer de a-şi continua afacerea, după ce i-a fost închis magazinul pentru 50 de lei

Alexandru Scheul, patronul magazinului Killer FOTO suceavaevanghelica.wordpress.com

Patronul firmei Killer a deschis la Rădăuţi, judeţul Suceava, un nou magazin chiar lângă cel închis de inspectorii ANAF pentru o lipsă de gestiune de 50 de lei. Alexandru Schelu a obţinut o autorizaţie nouă de la Primăria din Rădăuţi, are o nouă casă de marcat şi vinde în continuare mezeluri şi produse din carne la doar caţiva paşi de magazinul închis de cei de la Antifraudă.

Alexandru Scheul, patronul firmei Killer SRL Horodnic, continuă bătălia cu Fiscul românesc.

Pe esplanada din faţa magazinului general din Rădăuţi, unde, până în urmă cu două săptămâni avea deschis un punct de desfacere al produselor de carmangerie, produse în fabrica sa din Horodnic, închis acum pentru o lipsă în gestiune de 50 de lei, Scheul a amplasat un nou magazin – expoziţie, adăpostit de un cort.

Demersul patronului Alexandru Scheul nu a fost făcut aiurea, el beneficiind pentru deschiderea noului spaţiu de vânzare de toate avizele necesare din partea autorităţilor municipale rădăuţene.

Iniţiativa SC Killer SRL Horodnic a fost privită cu multă simpatie de către locuitorii din centrul municipiului Rădăuţi, care au stat chiar şi la coadă pentru a cumpăra produsele de la cunoscuta firmă de carmangerie bucovineană, după ce magazinul societăţii, cu care se obişnuiseră, şi-a închis porţile forţat.

“Cortul este deschis de ieri (n.r. – luni). Afacerea va rămâne în cort o lună de zile, iar pe timp de noapte ducem marfa în magazin, o punem în frigidere şi aici rămân vitrinele şi cu Domnul de Sus. Acum funcţionăm ca un fel de magazin de expoziţie, aşa cum se face şi în târgurile de la Suceava, de Crăciun şi de Paşti. Totul este legal, avem autorizaţie de la DSV şi autorizaţie pe spaţiu, totul este făcut pe firma mamă, pe Killer, vindem totul cu bon. Spaţiul pe care este deschis noul magazin este tot al lui Alexandru Scheul”, a declarat ieri Lenuţa Prelipcean, vânzătoare – angajată la Killer.

“N-am crezut niciodată că un magazin cu produse atât de bune se poate închide fără să ni se dea nicio explicaţie, nouă celor care cumpărăm de aici mezeluri de mulţi ani şi nu am avut niciun prilej să facem vreo reclamaţie. Fetele sunt atât de drăguţe şi serviabile, pentru ce le-au scos în drum?”, se întreba o bătrână care tocmai cumpărase o bucăţică de pastramă din “cortul” Killer.

Un bărbat mai decis în declaraţii şi la curent cu acţiunile recente ale inspectorilor Antifraudă a spus că va sta el personal de pază să le protejeze pe fetele de la Killer de un eventual abuz al celor de la Fisc.

În urmă cu o săptămână şi jumătate magazinul SC Killer SRL din mijlocul municipiului Rădăuţi a fost închis de inspectorii Direcţiei Regionale Antifraudă Suceava pentru lipsă în gestiune de 50 de lei, ca măsură suplimentară după ce, aceiaşi inspectori administraseră firmei o amendă de 5.000 de lei. Un alt punct de lucru din Suceava aparţinând firmei SC Killer SRL a fost la un pas de închidere după ce tot zeloşii inspectori ai ANAF au identificat în sertarul casierei un plus în gestiune de 14 bani

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturaţi-vă, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.


Alte ştiri din Suceava:

VIDEO O maşină răsturnată într-o râpă de pe malul Bistriţei a fost observată după nouă ore, şoferul fiind găsit mort

Descoperire de proporţii în Suceava: şapte morminte de pe vremea lui Ştefan cel Mare, găsite în curtea unei biserici

Ai mâncat vreodată „barabule pe şparhat sau pampuşte”? 20 de cuvinte ale bucovinenilor pe care niciun alt român nu le pricepe

Culmea inspecţiei fiscale la Suceava: patron avertizat de ANAF pentru un plus în gestiune de 14 bani

După 13 ani de la moartea tatălui, un sucevean a povestit cine a fost autorul. Criminalul a primit 20 de ani pentru odioasa sa faptă

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: