Păţania unui şofer ghinionist: şi-a lăsat maşina parcată regulamentar şi a găsit-o împroşcată cu smoală. Ce spun vinovaţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un şofer din municipiul Suceava şi-a lăsat maşina parcată regulamentar pe Calea Obcinilor, chiar la bulevardul principal. Între timp, o echipă de muncitori, care a astupat o groapă în zonă, i-a împroşcat autoturismul cu smoală.

Şoferul susţine că şi-a parcat maşina pe Calea Obcinilor, din municipiul Suceava, în mod regulamentar. Când s-a întors să o recupereze, a observat că autoturismul era stropit cu smoală. Proprietarul s-a uitat în jur şi a văzut că una dintre gropile de pe carosabil fusese astupată recent.

Şi-a dat seama ce s-a întâmplat şi a postat imaginile pe Facebook. „Am fost contactat de viceprimarul Sucevei, Lucian Harşoveschi, şi i-am explicat ce s-a întâmplat. Pe mine mă costă 1.000 de lei ca să revopsesc maşina. Altfel nu am cum să scot negreala de pe portieră”, ne-a declatrat Ciprian Şlemco, proprietarul autoturismului.

El crede că maşina a putut fi stropită prin două modalităţi. Fie, nu a fost asigurată zona în momentul în care muncitorii au folosit materialul lichid pentru asfaltare şi ceilalţi şoferi au trecut prin groapă şi au împrăştiat smoala, fie constructorii nu au fost atenţi când au folosit utilajul pentru distribuirea materialului adeziv.

Groapa a fost astupată de către angajaţii de la S.C SUCT. S.A. Directorul firmei, Dumitru Popescu, a declarat că, dacă se dovedeşte că vina le aparţine angajaţilor săi, cu siguranţă îl va despăgubi pe proprietarul maşinii.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite