Om de afaceri „râvnit“ de judecătorii din Austria, ţinut în arest la Suceava

Om de afaceri „râvnit“ de judecătorii din Austria, ţinut în arest la Suceava

Suceveanul Vasilică Puşcaşu este acuzat că a comis două jafuri armate în Austria

Omul de afaceri Vasilică Puşcaşu, căutat de austrieci pentru jafuri armate, rămâne în arest în România.

Ştiri pe aceeaşi temă

Suceveanul cerut de autorităţile austriece pentru a fi cercetat sub acuzaţia de a fi comis două jafuri cu mână armată va mai rămâne în România. Curtea de Apel Suceava a prelungit ieri cu 20 de zile mandatul de arestare emis pe numele lui Vasilică Puşcaşu, dar soluţia nu este definitivă şi poate fi atacată cu recurs la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Afaceristul sucevean acuzat de jafuri cu mână armată în Austria, arestat la Bucureşti

Afaceristul Vasile Pușcașu, săltat de mascați în baza unui mandat european de arestare

Totuşi, chiar dacă se află sub puterea unui mandat de arestare, Puşcaşu nu a petrecut prea mult timp după gratii. De aproximativ două săptămâni el a fost transferat mai întâi în Secţia de Neurochirurgie a Spitalului Judeţean Suceava, unde a fost operat de hernie de disc, iar de la începutul acestei săptămâni a fost transferat la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi, unde se pare că va fi operat din nou pentru acelaşi lucru.

Între timp, procesul privind predarea lui Vasilică Puşcaşu în Austria trenează. Pe numele suceveanului a fost emis un mandat de arestare european de către Parchetul din Wiener-Neustadt, Austria Inferioară. Vasilică Puşcaşu este acuzat că pe 1 şi 7 aprilie 2005 a intrat înarmat în două instituţii bancare, iar după ce i-a ameninţat pe angajaţi cu pistolul a fugit cu aproape 335.000 de euro.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările