Bătrână de 86 de ani, accidentată de un tânăr care circula cu o trotinetă electrică închiriată de la Primărie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Standul cu trotinete din Suceava FOTO: Lucian Harşoschi
Standul cu trotinete din Suceava FOTO: Lucian Harşoschi

O bătrână în vârstă de 86 de ani a fost accidentată de un tânăr care se deplasa cu o trotinetă electrică, miercuri după amiază, pe trotuarul din faţa magazinului Bucovina din municipiul Suceava. Femeia a fost transportată la spital cu contuzii la umăr şi bazin.

Accidentul s-a produs miercuri după-amiază, în jurul orei 15.00, în faţa magazinului Bucovina din municipiul Suceava.

Un tânăr în vârstă de 20 de ani, din Suceava, a închiriat o trotinetă electrică din staţia aflată în parcarea magazinului Bucovina. 

La scurt timp după ce s-a pus în mişcare, în timp ce se deplasa pe trotuarul din faţa centrul comercial, tânărul a acroşat un pieton şi a căzut, moment în care a lovit o femeie de 86 de ani, din Suceava.

Conform poliţiştilor, trotineta electrică era condusă pe zona destinată circulaţiei pietonilor.

În urma evenimentului rutier, femeia de 86 de ani a fost transportată la UPU Suceava cu contuzii la umăr şi bazin. Conducătorul trotinetei electrice a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Poliţiştii au întocmit dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă. 

Primăria Suceava a cumpărat trotinete electrice din bani de la bugetul local. Achiziţia de 500.000 de lei a fost criticată de unii suceveni, care susţin că oraşul nu are infrastructură pentru a permite circulaţia celor care folosesc trotinetele în condiţii de siguranţă. 

Pe de altă parte, Primăria Suceava a improvizat nişte piste pentru biciclişti pe trotuare şi a anunţat, prin vocea viceprimarului Lucian Harşovschi, că există un regulament pentru trotinete. Acestea pot fi închiriate de persoane care au cel puţin 16 ani. 

Cei care închirează trotinetele se pot plimba doar pe pistele pentru biciclete. Tânărul care a provocat accidentul nu se deplasa pe pistă. 

Vă recomandăm şi: 

Pastor sancţionat fiindcă a organizat o procesiune cu 50 de persoane. Preotul a botezat în apele Dunării VIDEO

Scandal la o terasă din Galaţi. Un bărbat înarmat cu un topor a încercat să cerşească bani şi i-a ameninţat pe angajaţi 

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite