O superbă fotografie cu bujorii din Munţii Rodnei, publicată de National Geographic Magazine

O superbă fotografie cu bujorii din Munţii Rodnei, publicată de National Geographic Magazine

Fotografia realizată de Mihai Nicoară în Munţii Rodnei a fost publicată de National Geographic Magazine

National Geografic Magazine a publicat, la 14 iulie, o superbă fotografie realizată de suceveanul Mihai Nicoară în Munţii Rodnei. Imaginea suprinde lacul Lala Mic înconjurat de mii de bujori de munte înfloriţi.

Ştiri pe aceeaşi temă

O fotografie a suceveanului Mihai Nicoară, realizată în Munţii Rodnei, a fost publicată recent de National Geographic Magazine. Tânărul a trimis mai multe fotografii la http://yourshot.nationalgeographic.com, iar în data de 14 iulie a avut supriza să descopere că una dintre fotografiile sale a fost publicată la secţiunea Daily Dozen.

Fotografia realizată de tânărul sucevean surpinde lacul Lala Mic de sub vârful Ineu din Munţii Rodnei, înconjurat de o mare de bujori de munte înfloriţi.

Mihai Nicoară şi-a descoperit pasiunea pentru fotografie în urmă cu trei ani şi de atunci îşi publică constant realizările pe pagina personală de facebook.

Născut la Rădăuţi, Mihai Nicoară locuieşte în comuna Frătăuţii Noi, are 18 ani şi este elev al Colegiului „Andronic Motrescu” Rădăuţi, la profilul economic.

Mihai Nicoară, tânărul sucevean pasionat de fotografie

Alte ştiri din Suceava:

Judecătoarea care s-a vândut pentru un sejur la Mamaia, sub control judiciar

Un preot şi un poliţist de frontieră, şefii contrabandiştilor din Vama Siret. Traficante de ţigări, protejate în schimbul unor partide de sex

REPARTIZARE LICEU 2014 SUCEAVA Topul liceelor după ultimele medii de admitere. „Ştefan cel Mare, „Petru Rareş” şi „Hurmuzachi”, pe primele locuri

Nu e banc! Matematică de poliţist sucevean: 10+15=15

O tânără de 35 de ani a murit după o partidă de sex cu un vecin

REZULTATE BAC 2014 SUCEAVA Mediile finale de la Bacalaureat 2014 se publică pe EDU.RO

Comisarul Răzvan Andreica, anchetat pentru abuz în serviciu şi fals în declaraţii, a fost trecut la muncă de secretariat

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: