O cabană din Suceava a fost distrusă de un incendiu. Opt tineri aflaţi în interior au reuşit să părăsească clădirea în ultimele clipe

O cabană din Suceava a fost distrusă de un incendiu. Opt tineri aflaţi
în interior au reuşit să părăsească clădirea în ultimele clipe

O cabană în care se aflau opt tineri a fost cuprinsă de flăcări. FOTO ISU Suceava

Din cauza instalaţiei electrice suprasolicitate, o cabană din satul sucevean Molid a fost cuprinsă de flăcări. Opt tineri aflaţi în interior au scăpat în ultimul moment.

Ştiri pe aceeaşi temă

În această dimineaţă, în jurul orei 04.15, militarii Detaşamentului de Pompieri Câmpulung Moldovenesc şi ai Gărzii de Intervenţie Gura Humorului au intervenit cu trei autospeciale şi o ambulanţă SMURD pentru localizarea şi stingerea unui incendiu izbucnit la o cabană particulară din satul Molid, judeţul Suceava. În interiorul cabanei se aflau opt tineri, patru fete şi patru băieţi, care au reuşit să părăsească clădirea înainte de a veni pompierii.

La sosirea echipajelor, ardeau acoperişul şi mansarda cabanei, existând pericolul de propagare a flăcărilor la întreaga construcţie şi la anexele din gospodărie. Pe timpul intervenţiei, două tinere, de 19 şi 20 de ani, au suferit un atac de panică şi li s-a acordat primul ajutor medical, de către pompierii paramedici SMURD. După îngrijirile primite, fetele şi-au revenit şi au refuzat transportul la o unitate spitalicească. Incendiul a fost stins la ora 07.05.

Au ars acoperişul şi mansarda cabanei, compusă din trei camere, holuri şi grup sanitar, construcţii din lemn, cu învelitoare din şindrilă bituminoasă, pe o suprafaţă de 120 de metri pătraţi. Au mai ars obiecte de mobilier, tâmplărie din lemn, instalaţia electrică, aparatură electronică şi echipamente IT, televizoare, laptopuri, telefoane, materiale textile, documente de identitate şi alte bunuri.

S-au degradat tavanul şi pereţii parterului din BCA pe 120 de metri pătraţi, aparatură electrocasnică, obiecte de mobilier şi sanitare, tâmplărie din lemn, cazanul centralei termice, instalaţia de încălzire şi cea electrică şi alte bunuri.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric, generat de instalaţia electrică de iluminat lăsată sub tensiune. Pompierii militari au salvat parterul cabanei şi anexele din gospodărie.

Alte ştiri pe această temă:


O gorjeancă a murit în Italia, într-un cumplit incendiu

Atelier de tâmplărie distrus de un incendiu în centrul istoric al Aradului

VIDEO Casă în flăcări la Sânpetru

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările