O bătrână de 80 de ani a ajuns la spital după ce a încurcat sticla de agheasmă cu cea de diluant

O bătrână de 80
de ani a ajuns la spital după ce a încurcat sticla de agheasmă cu cea de
diluant

O bătrână a ajuns la spital după ce a băut diluant în loc de agheasmă. FOTO Adevărul

O femeie în vârstă de 80 de ani, din oraşul sucevean Frasin, a ajuns la spital cu intoxicaţie cu diluant după ce a încurcat sticla cu agheasmă cu cea de diluant, luând o gură bună de diluant.

Ştiri pe aceeaşi temă

Bătrâna a ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Suceava, prezentând semne de intoxicaţie accidentală cu diluant. Din discuţiile purtate de medici cu fiul femeii a reieşit că aceasta suferă de probleme cardiace de circa 15 ani de zile şi starea sa de sănătate nu este una foarte bună.

În dimineaţa zilei de 15 octombrie 2017, în jurul orei 07.00, Felicia G. a băut diluant dintr-o sticlă aşezată lângă patul ei din cauză că a confundat-o cu o sticlă asemănătoare în care păstrează agheasmă, din care consuma frecvent.

Bătrânei i-a fost rău întreaga zi, având dureri de stomac, însă nu a solicitat intervenţia unei ambulanţe şi nici nu a spus nimic despre incident, decât după trei zile, când i-a povestit tot ce s-a întâmplat fiului ei. A doua zi dimineaţă, bărbatul a transportat-o pe mama sa la Spitalul orăşenesc Gura Humorului, de unde a fost transferată la Spitalul Judeţean Suceava, unde medicii au diagnosticat-o cu „intoxicaţie accidentală cu diluant”, în prezent starea sa fiind una stabilă.

Poliţiştii au deschis şi ei un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”, aceştia făcând verificări pentru a stabili circumstanţele exacte în care femeia a ajuns să bea diluant.

Alte ştiri pe această temă:

VIDEO Un bătrân a murit intoxicat cu dioxid de carbon provenit din fermentarea mustului. Soacra acestuia a ajuns la spital

Zece elevi s-au intoxicat cu monoxid de carbon în timp ce se aflau la şcoală. A fost solicitat ajutorul Ambulanţei

Şapte copii, intoxicaţi cu monoxid de carbon, în stare gravă

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările