Nesimţire fără margini a unui şofer: a blocat o stradă din centrul Sucevei timp două zile, după ce şi-a lăsat maşina în mijlocul drumului

Nesimţire fără
margini a unui şofer: a blocat o stradă din centrul Sucevei timp două zile, după ce şi-a lăsat maşina în mijlocul drumului

Un şofer a blocat o stradă din Suceava după ce şi-a parcat maşina în mijlocul drumului. FOTO Facebook/Catalin Roibu

Localnicii din zona centrală a Sucevei, sătui de claxoanele date de ceilalţi şoferi ce nu ştiau că maşina stă în drum de peste 36 de ore, au lipit în geamul maşinii respective un afiş cu mesajul: „Nu mai claxonaţi! Cretinul este plecat de peste 36 de ore!”. Legal, automobilul nu a putut fi ridicat, însă a fost mutată de locatarii din zona respectivă.

O maşină parcată în mijlocul drumului pe strada Ştefan Dracinchii din centrul municipiului Suceava a provocat indignarea, timp de două zile, printre sucevenii ce locuiesc în zonă, precum şi printre părinţii ce au copiii de grădiniţa „Aşchiuţă”, situată în apropiere, deoarece nu îi mai pot duce pe cei mici cu autoturismele până la poarta instituţiei.

În plus, şoferul inconştient a blocat şi căile de acces spre blocurile din vecinătate, astfel că în cazul unor urgenţe ambulanţele şi pompierii nu puteau pătrunde pe strada respectivă.

La început vecinii au făcut glume pe seama „parcării” profesioniste şi au improvizat un semn rutier de carton cu „Accesul interzis” pe care l-au aşezat pe luneta maşinii. Din nefericire, pentru locuitorii din preajma aleii a urmat o avalanşă de claxoane date de şoferii exasperaţi de maşina ce bloca drumul, în speranţa ca proprietarul să-şi facă apariţia.

Pentru a opri acest val de claxoane oamenii au plasat un afiş, tot pe luneta automobilului buclucaş, ce era parcat ilegal, prin care li se cerea conducătorilor auto să nu mai claxoneze deoarece proprietarul maşinii a lăsat-o acolo şi a plecat de mai multe ore.

„Nu mai claxonaţi!!!!! Cretinul este plecat de peste 36 de ore! Vă rugăm respectaţi liniştea noastră! Vă mulţumit pentru înţelegere!”, a fost mesajul locatarilor postat pe luneta autovehiculului.

„Partea proastă este că legal nu poţi debloca strada. Au trecut deja 36 ore şi au fost cinci echipaje de poliţie au făcut măsuratori şi nu pot ridica maşina legal. Maşina blochează o stradă din municipiul reşedinţă de judeţ. Este inadmisibil să nu ai cadru legal să o ridici şi să o duci undeva. Preferăm să ţinem o stradă blocată să sufere cetăţenii pentru un mârlan care are un drept de proprietate. Dar dreptul meu unde mai este?”, s-a arătat indignat Cătălin Roibu.

Dacă autorităţile nu au găsit o soluţie pentru blocajul creat pe strada Ştefan Dracinschi din municipiul Suceava, unde o alee din buricul târgului a fost blocată de un individ total indolent, tot localnicii au rezolvat problema, împingând maşina câţiva metri mai departe pentru a face loc celorlalţi şoferi ce doreau să circule prin zona respectivă.   

Poliţiştii suceveni au deschis o anchetă în acest caz şi au descoperit că proprietarul maşinii este un bărbat de 64 de ani din comuna Stulpicani. Fiind citat la postul de poliţie, el a declarat că ar fi vândut maşina unei alte persoane, însă a pierdut contractul de vânzare cumpărare. 

„În acest caz, poliţiştii au întocmit acte premergătoare pentru probarea săvârşirii infracţiunii de blocarea unui drum public cu intenţie, cercetările fiind continuate pentru depistarea conducătorului auto”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, comisarul de poliţie Ionuţ Epureanu. 

Alte ştiri pe această temă:


Circulaţia tramvaielor, blocată stupid pe strada Basarabiei din Galaţi. Un şofer nesimţit şi-a parcat maşina pe şine

FOTO Circulaţie îngreunată pe Valea Oltului: un şofer bulgar, la un pas să plonjeze cu TIR-ul în Olt

Bucureştiul, în topul celor mai mari blocaje rutiere urbane

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: