Motivul pentru care un viceprimar PSD a fost exclus din partid: „Eu nici cu forţa nu aş fi putut vota pentru Viorica Dăncilă“

Motivul
pentru care un viceprimar PSD a fost exclus din partid: „Eu
nici cu forţa nu aş fi putut vota pentru Viorica
Dăncilă“

FOTO: Arhivă

Bogdan Loghin, viceprimarul municipiului Rădăuţi, judeţul Suceava, a anunţat că a fost exclus din PSD. El susţine că organizaţia a făcut acest demers pentru că a lipsit de la întâlnirea de săptămâna trecută cu candidatul PSD la prezidenţiale, Viorica Dăncilă. Loghin a declarat că nu o susţine pe Dăncilă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Viceprimarul municipiului Rădăuţi, Bogdan Loghin, a declarat, marţi seara, pentru News Bucovina, "că a fost exclus din PSD în cadrul unei şedinţe în care au fost aduse argumente puerile, dar că de fapt motivaţia este legată de faptul că există viziuni diferite între cei care conduc acum organizaţia şi au o mentalitate învechită şi generaţia tânără care vine cu proiecte cu impact pentru viitor".

Jurnaliştii de la News Bucovina transmit că Loghin a explicat că i s-a reproşat că nu a fost prezent la întâlnirea cu prim ministrul demis Viorica Dăncilă, candidatul PSD la funcţia de preşedinte al României. Loghin a spus că a făcut-o în mod intenţionat pentru că nu poate susţine un asemenea candidat şi că îi este ruşine că s-a ajuns ca PSD să promoveze un astfel de candidat.

„Am înţeles că m-au exclus din partid din acest motiv, că nu susţin candidatura Vioricăi Dăncilă. Eu nici cu forţa nu aş fi putut vota pentru ea”, a spus viceprimarul.

El a menţionat că au lipsit mai mulţi primari social-democraţi la întâlnirea cu preşedintele PSD, ceea ce arată multe despre ceea ce se petrece în acest partid, care este cantonat doar în zona Fălticeni, în timp ce municipiul Rădăuţi a fost uitat, iar această zonă a însemnat doar vizite la cabane din Suceviţa.

„Nu am primit fondurile aşteptate pentru proiectele de dezvoltare de la Guvern, iar de la nivel local fondurile Primăriei au fost folosite fără nici cea mai mică transparenţă. Din acest motiv şi realizările sunt nesatisfăcătoare, mai ales în ceea ce priveşte proiectele de asfaltări”, a spus Loghin.

Bogdan Loghin, fost viceprimar al municipiului Rădăuţi. FOTO: svnews.ro

Organizaţia PSD Rădăuţi este condusă de primarul în funcţie, Nistor Tătar. Acesta a declarat că nici nu ştia că Bogdan Loghin nu o susţine pe Viorica Dăncilă. Tătar a spus că Loghin a fost exclus pentru că nu a respectat statutul partidului şi face anti-campanie. Primarul de la Rădăuţi a refuzat să ofere alte detalii cu privire la excluderea lui Loghin din PSD. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: